Miniszterelnök-elnök lett Vona a Hír TV-ben

2018. március 21. 10:54

A Hír TV Vona-interjúja alatt „miniszterelnök-elnökként” tüntették fel a Jobbik elnökét.

2018. március 21. 10:54

(Forrás: olvasónk)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kup Lung
2018. március 22. 10:11
Innen lehet nagyot zuhanni ! --- munkanélküli - ex pártelnök
Ellensúly
2018. március 21. 18:18
Egy percre a köztévét idézte a Hír TV. Nézhetőség terén pedig már régóta ugyanott vannak: mindkettőnek alig vannak nézhető műsorai, a hírműsoraik pedig finoman szólva nélkülözik a kiegyensúlyozottságot.
flesh ripper
2018. március 21. 17:32
Hamarosan megalakul a Zázrivec-kormány. Összeül a Karácsony-kormány és döntést hoz a Szél-kormány, a Gyurcsány-kormány mozgósítja a hadsereget, a Karácsony-kormány belelövet a tömegbe és a Szél-kormány egymillió afrikait telepít a Kisalföldre, ugyanakkor, a Zázrivecz-kormány lemond a Tiszántúlról Románia javára, de a Gyurcsány-kormány tiltakozik és az átadott területekhez hozzácsapja a Kiskunságot is. Váratlanul, a Juhász-Pityinger-Fekete-Győr-Gulyás-Márton-kormány kihirdeti az állam felszámolását és ünnepélyesen felvonják a szivárvány-színű lobogót a Parlament előtt. A Parlament épületét hozzácsapják a bulinegyedhez. Feltámad halottaiból Árpi bácsi és kinevezi Demszky Gábort a Demszky-Portik Tamás kormány miniszterelnökévé, egyben Portikot belügy-miniszternek. Dávid Ibolya is színre lép és letartóztat minden volt MDF-est.
kerekes
2018. március 21. 17:09
A g..i Simicska, remélem már az OPNI-ban van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik