Még egy indok a Fidesz mellett

2018. március 17. 12:06

Ha április 8-án a Fidesz újra befut, a mostani ellenzéki elit teljesen megsemmisül.

2018. március 17. 12:06
Jákob Rabbi
Inkorrekt

„Az ellenzék megújulására, minőségi fejlődésére csak a Fidesz győzelme esetén lesz lehetőség. Én ennek legalább annyira szurkolok, mint a határok megvédésének. Őszintén gondolom ezt.

Használja mindenki a fantáziáját, vallási, politikai, világnézeti hovatartozástól függetlenül. Ha április 8-án a Fidesz újra befut, a mostani ellenzéki elit teljesen megsemmisül. A politikai osztály egy jelentős részét egy csapásra le lehet (képletesen értve) fejezni. Egy rakás elhasznált alak végre parkolópályára kerülne. Egyetlen hiteles politikus sincs az ellenzék soraiban, egyetlen ember sem akad, aki mögé be tudnának állni tömegesen az ellenzéki/baloldali érzelmű szavazók.

Ugye senki nem veszi komolyan, hogy a most formálódó »szörny koalíció« alkalmas arra, hogy akár egy napra is vezesse az országot? Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy a mostani ellenzéki pártok soraiból kerül ki egy olyan ember, aki képes tömegeket maga mögött felsorakoztatni.

Rá lesz kényszerítve a társadalom, hogy egy új ellenzéki garnitúrát izzadjon ki magából. Egy tisztességes ellenzék, akiknek választási győzelme esetén nem kerülnének veszélybe az eddig elért eredmények. Akikre nyugodt szívvel rá tudják bízni az országot a szavazók, amikor már pihenni küldenék a Fideszt. Egy olyan ellenzék kell az országnak, akik nem hozzák a frászt az egyszeri Fideszesre sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2018. március 18. 19:08
Az egész konstrukció kuka. Az pedig csak és kizárólag a Fidesz és Orbán bukása árán érhető el.
koronaszepe
2018. március 18. 19:06
Az ilyen tipusú rendszerek, mint a NER az ellenségképzésre építenek. Aki a NER ben hisz, az a bizonyos "egyszeri Fideszes", az frászt kap mindentől, ami nem NER. Ez a dolog lényege. A NER nem pihenhet, nem lehet ellenzékben, mert akkor világvége van. Jönnek a Pomogácsok, és keresztény magyar szüzek vérében fognak fürdeni.
pitypang1125
2018. március 18. 10:58
Jóírás
Peter8811
2018. március 18. 09:03
Magyarország ennél az ellenzéknél csak jobbat érdemel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik