Tavaszi seregszemle

2018. március 16. 08:03

Mára el kellett döntenie mindenkinek, a nemzetiek vagy a globalisták pártján áll.

2018. március 16. 08:03
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Természetesen rányomta bélyegét a nemzeti ünnepre, hogy alig több mint három hét múlva országgyűlési képviselőket választ az ország. Ezért vált március 15-e kora délutánja nagyszabású seregszemlévé, amelyen két kilométeres sort alkottak a Bem tértől a Kossuth térig azok a magyarok, akik a bátrak ünneplésén, a hősök előtti főhajtáson kívül azt is meg akarták mutatni, hogy megértették a közelgő választások tétjét. A miniszterelnök egyenesen és őszintén ki is mondta, mi ez a tét. Úgy fogalmazott: el akarják venni az országunkat. Nem egy tollvonással, mint száz éve Trianonban.

Most azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak, más földrészről érkező idegeneknek, akik nem beszélik a nyelvünket, nem tisztelik a kultúránkat, törvényeinket és életformánkat, akik le akarják cserélni a miénket a sajátjukkal.

Nyilvánvaló, hogy gyermekei, unokái jövőjéért felelősséget érző ember ezt nem hagyhatja. Mára el kellett döntenie mindenkinek, a nemzetiek vagy a globalisták pártján áll.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2018. március 18. 11:44
Egyszerű embereknek egyszerű üzenetet kell küldeni. Például: Akar-e munkájával és izzadságával olyanokat eltartani, akik ezért “hálából” elveszik házát, kenyerét, asszonyát, lányát ribancnak veszik és úgy használják? Akar-e magyarul beszélni 10 év múlva is? Akarja-e, hogy ez az ország ugyanolyan nincstelen és kipusztított legyen, mint a török 150 éve alatt és utána? Akar-e a muszlimoknak tizedet fizetni, hogy naplopókat eltartson? Akarja-e spekulánsoknak, ingyenélőknek a saját nehéz keresménye ötödét – vagy többet- évente kifizetni? És így tovább – bár sztem ez is elég. Egyszerű üzeneteket – nem szabad mást! Akik a gyűlöletre és irígységre apellálva gyalázkodnak: erre adjanak választ.
sááá
2018. március 16. 16:09
Gajdics elvtárs tapsol hogy újra a kommunisták vannak hatalmon. De már nem sokáig.
Robur
2018. március 16. 15:37
Ottika, Ottika, már megint ti vagytok a nemzet?
kunfia
2018. március 16. 13:13
-Viktor,miért kellett megfenyegetni a magyarokat,mire volt ez jó? -Zsolti,Lajos nem hagyott más lehetőséget. -Mi történt? -Fölhívtam,bocsánatot kértem tőle,de kiröhögött,és lerakta,azóta föl sem veszi. -Mi is meg tudtuk volna oldani a helyzetet a következő Sajtóklúbban,hogy megnyerjük a közvéleményt,nem kellett volna kompromittálnod magad. -Már ne haragudj,de a Kálmán Olgának a kisujja körme is többet ér,mint ti négyen,vagy akár az összes ezoldali nyalonc újságíróim,nem hagyhattam rátok a feladatot. Igenis rettegjenek,ha más a véleményük,mint nekem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik