Kokárda 2018

2018. március 15. 09:33

Ma március 15-e nem a közös magyar ünnepről szól. És ez nagyon szomorú. Ma a választásról szól – és nem a parlamentiről.

2018. március 15. 09:33
Máté T. Gyula
Mátété

„Nekem otthon azt tanították, hogy el lehet menni »hazulról«. Tanulni, okulni, tudást és tapasztalatot szeretni. De utána haza kell jönni: mert az, aki vagy, csak itthon lehetsz! Ide köt kultúrád, történelmed, sorsod. Ha ott maradsz, más – és főleg a másoké – leszel!

A Gyurcsányok, Szél Bernik, Karácsony Gergők és Vonák holnap elköltöznek, ha »jobb állást és fekvést« kapnak. Őket legfeljebb az aktuális profit köti Magyarországhoz.

Ma március 15-e nem a közös magyar ünnepről szól. És ez nagyon szomorú.

Ma a választásról szól – és nem a parlamentiről. Olyan volt is, lesz is még.

Arról szól, hogy milyen hazát akarunk. Függetlent, vagy olyat, ahol külföldi helytartók uralkodnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoltan
2018. március 16. 16:13
Es teged Gyula, mi kot Magyarorszaghoz? Onfelaldozasbol fekszel le a narancsnak? Szokott meg fajni, vagy mar hozza szoktal?
noMores
2018. március 15. 22:58
Gyulus, aprilis 8-ig le ne vedd!
Mich
2018. március 15. 17:10
"A Gyurcsányok, Szél Bernik, Karácsony Gergők és Vonák holnap elköltöznek, ha »jobb állást és fekvést« kapnak. Őket legfeljebb az aktuális profit köti Magyarországhoz." Sehonnai bitang emberek.
BőröndÖdön
2018. március 15. 15:53
Miért hergel a Mandi ezzel az idiótával,én nem tudom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik