Folytassa Ferenc!

2018. március 7. 12:55

Nagy Ervin
Polgár Portál

Létezik, és tudomásul kell vennünk, hogy van; és vannak követői is. És most, végre valahára, valóban megcsillogtatta reálpolitikusi erényeit is.

„Mondják, hogy az őszödi rém reálpolitikus. Szerintem nem… Hazug, mint ahogy az egy kiugrott, és az egykori társait eláruló politikustól elvárható; álszent, mikor folyton-folyvást moralizál és mindenki másban rosszat talál; és ravasz, mint a róka, de olyan rosszféle, nem éppen Vuk örököse. És végül gyűlölködő, hisz úgy süt belőle az ellenszenv az egyház, a vallásos emberek és a határon túli magyarok iránt, hogy az már-már kiégeti szemünket.

 
De létezik, és tudomásul kell vennünk, hogy van; és vannak követői is. És most, végre valahára, valóban megcsillogtatta reálpolitikusi erényeit is, hisz elismerte, hogy ha veszít a Fidesz, és nyernek a nem-fideszesek (cakompakk), akkor jön az instabilitás, és nem lesz itt semmiféle kényszer-koalíció, alkotmánymódosítás, köztársaság visszaállítása, de nem tör ki hirtelen a demokrácia, és nem lesz szakértői kormány se. Amely amúgy egyébként sincs.
 
És ez a realitás. Végre igazat mondott. Folytassa Ferenc!”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Nagy Ervin: Folytassa Ferenc!
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/126205