Karácsony: Kamujelöltek indulnak fideszes támogatással

2018. március 6. 15:07

Karácsony Gergely szerint a Fidesz becsapja a választópolgárokat, az ellenzéki pártokat pedig pocskondiázza.

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szerint az áprilisi választáson sok helyen indulnak „kamujelöltek”, amivel a Fidesz félrevezeti az embereket.

Karácsony Gergely kedden Miskolcon, sajtótájékoztatón „torz” jelöltekről beszélt, akikkel a nagyobbik kormánypárt félrevezeti a közvéleményt. Nehéz pozitív kampányról beszélni, amikor a Fidesz becsapja a választópolgárokat, az ellenzéki pártokat pedig pocskondiázza – mondta az ellenzéki politikus.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az is látszik, mely pártok jelöltjei azok, akik elhozzák a valódi változást Magyarországon. Az MSZP-Párbeszéd szövetség a legerősebb kihívója a Fidesznek, ez abból is látszik, hogy ezt a szövetséget támadják a leginkább – mondta.

Varga László, miskolci MSZP-s országgyűlési képviselő, az MSZP-Párbeszéd helyi képviselőjelöltje azt mondta: Borsod-Abaúj-Zemplén megyében sok ezren támogatják a pártszövetség jelöltjeit, miként a Demokratikus Koalícióval való közös jelölteket is. Nagyon sok aláírást gyűjtöttek nagyon rövid idő alatt, és ez nagy erőt ad számukra – tette hozzá.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/126149