Jobbik: Senki javára nem lépnek vissza a jelöltjeink!

2018. március 6. 11:53

Az a hazugság terjed a XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre vonatkozásában, hogy hajlandó lennék visszalépni bárki javára. Ez nem igaz! – írja Makai Tibor, a Jobbik helyi képviselőjelöltje.

A Jobbik képviselőjelöltjei semmilyen más párt jelöltjének javára nem mondanak le jelöltségükről – olvasható Makai Tibornak, a Jobbik XVIII. kerületi képviselőjelöltjének MTI-hez eljuttatott közleményében.

Budapest 15-ös számú választókerületében, azaz a XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre vonatkozásában az a hazugság terjed, hogy hajlandó lennék visszalépni bárki javára. Ilyen kijelentést vagy csak célzást tőlem senki nem tud idézni” – írja Makai.

Nem áll szándékomban az MSZP-DK jelöltjének javára történő visszalépés, mivel nekik és a Fidesznek köszönhető az, hogy hárommillió koldus országává tették hazánkat. A Jobbik választási programja 67 oldalon keresztül mutatja be, milyen konkrét lépésekkel kívánja Magyarországot a mostani leszakadóról felemelkedő pályára állítani. A párt kormányképességét bizonyítja az is, hogy mind a 106 egyéni választókerületben saját jelöltet állított. Még egyszer, hogy minden hazug hírforrás propagandistája megértse: senki javára nem mondok le képviselőjelöltségemről” – zárul a közlemény.

(OS-MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/126131