Régi szerveződések

2018. március 6. 08:04

Boros Imre
Magyar Hírlap

A „nem tetsző” kormányok ellen „jóakaratú civilek” lázadoznak, és oktatják a népet. A kisszámú, de felettébb agresszív „civilek” mindig „nemzetköziek”, és tevékenységüket külföldről finanszírozzák.

„A hálózatnak járó fizetséget szintén adóparadicsomokba utalták a pénz urai. Ha viszont meginog a bizalom, ez is kiderülhet, mint ahogy néhányszor már megtörtént. Mára azonban úgy tűnik, hogy a pénzhatalmasságok lemondtak a véres forradalmak kiprovokálásáról, csak ha nagyon szorít a cipő, akkor kellenek a modern képi technikákkal jól dokumentálható »nem tetsző« kormányok elleni demonstrációk.

Ez történt például a Majdanon, Kijevben. Ám ennél sokkal kedveltebb módszer a civilezés. A »nem tetsző« kormányok ellen »jóakaratú civilek« lázadoznak, és oktatják a népet. A kisszámú, de felettébb agresszív »civilek« mindig »nemzetköziek«, és tevékenységüket külföldről finanszírozzák. És ha a kormányok esetleg a forrásokról érdeklődnének, akkor az durva eltiprása a civil kezdeményezéseknek, és azonnal iszonyú hangorkánt vált ki a nemzetközi sajtóban.

Mára a hálózatszervezés egyes országokban odáig jutott, hogy felelős politikai vezetők egyszerűen figyelmen kívül hagyják az érvényes törvényeket, és a törvénysértéseket emelik fel követendő példáknak. Szervezett formában és leleplezett aktivistákkal az Európai Parlament is így működik, és továbbra is így diktálná az ütemet. A menekültügynek átkeresztelt migránsügy tipikus példa a törvények nyílt megsértésére, államvezetői segédlettel. Nagyon kiterjedt nemzetközi hálózattal és gigantikus finanszírozási forrásokkal állunk szemben, amit a világrend hívatlan átalakítói üzemeltetnek. Képletesen mondhatjuk azt is, évszázados tapasztalatuk van abban, hogy a tüzet ott is fel tudják szítani, ahol szinte semmi éghető nem található. Számszerű többségben – egyben választók is – azonban mi vagyunk, akiknek ez nem tetszik. Ideje ennek tudatára ébredni, és a csereszabatos politikai rendszert ellenük fordítani, amíg eszükbe nem jut ezt a szabályt is megváltoztatni.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/126115