„A robbantást Orbán rendezte meg” – Így zajlott a körúti robbantó tárgyalása

2018. március 5. 15:20

A P. László tárgyalásán apját és húgát hallgatta meg a bíróság, akik szerint a terhelő bizonyítékokat manipulálták – közölte a Magyar Nemzet.

A lélekvándorlás tanáról szeretett volna beszélni P. László, a körúti robbantás vádlottja a Fővárosi Törvényszéken, büntetőperének hétfői tárgyalásán  – közölte a Magyar Nemzet. A tárgyaláson a vádlott apját és húgát hallgatta meg a bíróság, akiknek véleménye szerint a P. Lászlót terhelő bizonyítékokat manipulálták.

A vádlott testvére arról is beszélt, hogy egy ismerősének véleménye alapján – akivel személy szerint egyetért – a robbantást „Orbán rendezte meg”. Az apa szintén azt gondolja, hogy a robbantás politikai hátterű volt, az áldozatokat és fiát mint bűnbakot is előre kiválasztották – írja az oldal. Hozzáteszik: a család szerint a vádlott fogva tartás alatt tett beismerő vallomásának hátterében tudatmódosító szerek fogyasztása állhat. 

A tárgyalás során P. László még többször jelezte, hogy a lélekvándorlás tanáról beszélne, mert úgy hitte amiatt van ott. Szintén megtudhattuk, hogy a vádlott már a bűncselekmény előtt is azt gondolta, hogy követik, lehallgatják. Úgy sejtette, az édesapja figyelteti – teszi hozzá az írás.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/126085