Mikor Balázsék nempolitizálnak

2018. március 4. 09:04

Apáti Bence
Polgár Portál

Hadd soroljam fel javaslataimat, amelyekkel tovább lehetne növelni a demokráciát és az ellenzéki győzelem esélyét.

„Hadd soroljam fel azokat a javaslataimat, amelyekkel tovább lehetne növelni a demokráciát és persze az ellenzéki győzelem esélyét:

– A Sajtóklubból azonnali hatállyal ki kell rúgni Bayeréket, és a helyükre fel kell venni Konok Pétert, Wahorn Andrást, és Kéri Lászlót.

– A Tv2 jövő szombattól műsorra tűzhetné a HetiHetest! (Gálvölgyi lélegeztetőgép János, Para Kovács, és Paprika Kinga lehetne az alapcsapat.)

– A Rádió1 szerintem sokkal hatékonyabban tudna kormányt buktatni, ha Balázs helyett Bolgár Györgyöt szerződtetné. Balázs úgyis tudja tolni a ballib ellenzék szekerét A Falban. Hajrá!

– A Keménymag műsorvezetőjeként Kálmán Olga egészen biztosan brillírozna. Beszélgetőtársainak  javaslom Uj Pétert, Szily Lacit, és Dull Szabolcsot.

– Nyilvánvaló, hogy G. Fodor Gáborral nem lehet megvalósítani a kormánybuktát, ezért szeretném a döntéshozók figyelmébe ajánlani Pető Pétert, aki biztosan roppant hatékonyan tudná főszerkeszteni a 888.hu-t.

– A Pesti Srácok főszerkesztője lehetne Simicska Ádám.

– Deák Dániel is nagy ellensége a kormányváltásnak emiatt elfogadhatatlan, hogy ennyit szerepel a Tényekben, és az M1-en. Török Gábort akarjuk látni és hallani!

– A Troll című műsort pedig egyszerűen be kell tiltani, szereplőit pedig börtönbe kell vetni! Pont.

Így talán az kényes ízlésű, diktatúrát sikoltó és a sajtószabadságot féltő ballib értelmiség is megnyugodna és végre valódi demokráciában érezhetné magát. Mert nekik az a demokrácia, ha mindenhol ők vannak és mindenhol az ő véleményük érvényesül, a többi meg le van tojva… Vagy talán ez sem lenne elég nekik?

Szóval van még dolog, van még tennivaló, de mint az a fenti javaslataimból kristálytisztán kitűnik, a kormányváltás egyáltalán nem megvalósíthatatlan, mindössze arra van szükség, hogy a döntéshozók a megfelelő helyekre ültessék a megfelelő embereket.

»Hajrá!«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/126007