Akkor tényleg legyen világosság!

2018. március 3. 09:58

Bayer Zsolt
Magyar Idők

De ez a „vej” a jelenlegi miniszterelnök lányát vette feleségül, vagyis eo ipso gazember, mi is lehetne más?

„Önöknek nem tűnt fel, hogy az OLAF négy éve egyszer már jelzett, majd a magyar ügyészség megvizsgálta, és rendben lévőnek találva lezárta az ügyet? Aztán most, hogy azóta gyakorlatilag nem történt semmi sem, egyszer csak, éppen a választási kampány elején, ismét előkerül a nagy Elios-ügy, és lassan álmából felkeltve is azt gagyogja mindenki, hogy Elios, meg Tiborcz, meg »vej«.

Persze, ha a »vej« kicsit öregecskedőbb lenne, és történetesen egy Dobrev lányt vesz nejül, és történetesen az anyósától kapott volna számolatlanul állami vagyont meg hiteleket, és történetesen egy zsidóktól rabolt villában piálna a Rózsadombon, akkor ez a »vej« egy üzleti zseni lenne, s ha még azt is elmondta volna a sajátjainak, hogy »ezt elkúrtuk, nem kicsit, nagyon«, akkor meg pláne.

De ez a »vej« a jelenlegi miniszterelnök lányát vette feleségül, vagyis eo ipso gazember, mi is lehetne más?

És, mondom, itt a vadonatúj OLAF-jelentés is, s benne a vádak: Tiborczék csaltak a közbeszerzéseken; Tiborczékra lett kiírva a közbeszerzés; Tiborczék összejátszottak a Tungsrammal; Tiborczék hamis adatokat adtak meg a pályázataikban, és így hozták ki őket győztesnek; A Tungsram nem is pályázhatott volna, hiszen Tiborczék alvállalkozója volt – összeférhetetlenség!

És akkor most, mindezek után, tessék szíves lenni venni a fáradságot, és végigolvasni figyelmesen a Tungsram hosszú és unalmas közleményét. Mert ha már egyszer önt, tisztelt választópolgár semmi más nem érdekli, és tesz a migrációra meg Sorosra, viszont tisztán akar látni az Elios-ügyben és a nagy Tiborcz-maffia (a szálak a miniszterelnökig érnek!) machinációiban, akkor ne spórolja meg az időt, amit rá kell szánni a tisztánlátásra. Tessék szépen olvasni, és az olvasottakat megérteni, megjegyezni, és nem elfelejteni április 8-ig. Akkor ugyanis ennek az országnak a sorsa fog eldőlni, mégpedig örökre.

És ha ez a jövő a Tiborczon meg az Elioson múlik, akkor az a minimum, hogy rászánja ön, tisztelt választópolgár ezt a tíz percet az olvasásra. És akkor íme az unalmas és hosszú sajtóközlemény. Egy multitól. Aki amúgy tesz Tiborcz Istvánra, meg a »vejre«, meg a miniszterelnökre is. Megél a piacról, nyugodtan. Viszont, úgy tűnik, valamiért allergiás a mocskos, aljas, becstelen hazudozásra. Allergiás a gazemberekre. És így telik tőle egy hosszú és unalmas közleményre.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/125988