A Fidesz nem vonul vissza

2018. február 28. 18:25

Kamu a Simicska-média értesülése, hogy a Fidesz leállítaná a Soros-kampányt. A migráció kérdése nem egy kommunikációs blöff, ez a való világ, nincs ebben semmi szemfényvesztés.

A Magyar Nemzet és az Index Fideszes forrásokra, pontosabban a Fidesz pártközpontjában elhangzott utasításokra hivatkozva közölte, hogy a kormánypártok a kampány hátralevő részében nem foglalkoznak többet Soros György által finanszírozott szervezetek tevékenységivel, illetve a migráció kérdésével, mivel a vásárhelyi kudarc után belátták, hogy változtatni kell a választóknak szánt üzenetek tartalmán. Kamu. Ez már a második eset, hogy a Simicska-média kormánypárti forrásokra hivatkozva fut lyukra. 

A vágyvezérelt újságírás újabb gyöngyszemeiről van szó: amikor a Jobbikos média arról közöl hamis információkat, hogy a kormánypárt sürgősen változtat a kommunikációján, és hogy azonnali visszavonulásba kezd. Szó sincs visszavonulásról, nincsen semmi okuk rá.

Akkor kellene visszavonulót fújni, ha hazudtak volna a migrációs veszéllyel kapcsolatban.

Ha nem lenne mai napig reális veszély az, hogy tömegek indulnak meg határaink felé, hogy kapjanak egy nagy marékkal az európai javakból. Akkor kellene átgondolni azt, hogy Soros György lekerüljön a plakátokról, ha nem érkeznének naponta hírek arról, hogy hogyan igyekeznek megpuhítani az európai politikusokat a migránsbefogadás helyességéről. Ha tisztázott lenne, hogy egyes szervezetek milyen pénzből kampányolnak a kormány ellen, a migráció érdekében. Ha ez Európát vezető elit egy része nem lenne eltökélt abban, hogy ezrével kínálja meg a tagállamokat bevándorlókkal.

Erről viszont szó sincs. A tét továbbra is az, hogy bevándorló ország leszünk-e, vagy hazánk megmarad a magyarok országaként. Hogy eldönthetjük, kivel élünk együtt, vagy Brüsszelből mondják meg, ki lakhat a földünkön.

A Fidesz Facebook-oldalán néhány órája jelent meg egy videó, ami egyáltalán nem azt sugallja, hogy a párt visszavonulót fújt volna. Változtasson a kampányüzenetén az, akinek rossz a lelkiismerete.

Nézze meg a videót: Migránsokkal teli jövőről közölt videót a Fidesz

A migráció kérdése nem egy kommunikációs blöff, ez a való világ, nincs ebben semmi szemfényvesztés. Azok szeretnék elhitetni, hogy csak taktikai okokból folytat bevándorlásellenes politikát a kormány, akik annak idején álproblémának nevezték az akkor kibontakozó bevándorlási válságot. Miután a kerítésnek köszönhetően enyhült a hazánkra nehezedő nyomás, az ellenzék ott folytatja, ahol abbahagyta. Számukra az Európára leselkedő veszély csupán egy, a Fidesz kampányközpontban kifőzött mesterterv.

Be kell valljam, hogy Soros nekem is a könyökömön jön ki, már nagyon unom ezt a témát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a veszély ne lenne reális, hogy hagymázas ideológiák megszállottjai ne akarnának korlátlan befogadást előirányzó politikát ránk erőltetni.

Hódmezővásárhely ide vagy oda, a tét továbbra is az, hogy bevándorlóország leszünk e vagy keresztény ország, a helyzet semmit nem változott. Akik figyelemmel követik a világpolitikai eseményeket, azok tudják, hogy a migrációs válság nem enyhül, hanem robbanással fenyeget. Nem egyre kevesebb ember álldogál Európa kapuinál, hanem egyre többen és egyre elégedetlenebbek. A közel-keleti helyzet nem akar rendeződni, egyre többen lesznek, akik a helyzet kilátástalansága miatt, Európában szeretnének boldogulni.

A nyomás egyre nő, olyan kormányra van szükségünk, aki ennek ellen tud állni, aki nem játssza el a jövőnket némi brüsszeli vállveregetésért cserébe.

Apró adalék: a napokban Karácsony Gergely, az MSZP miniszterelnök jelöltje azt nyilatkozta, hogy azért nem bontana kerítést, mert ő értelmiségiként, képtelen, akár egy polcot feltenni a falra. Szóval, ha a jelölt nem lenne két bal kézzel megverve, talán már nyűné a kerítést.

 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/125870