Összehangolt támadást indítottak Soros emberei

2018. február 28. 13:20

Deák Dániel
Figyelő

Itt a Soros-Gyurcsány-Vona-paktum?

„Itt a Soros-Gyurcsány-Vona-paktum?

A magyar álláspont ellehetetlenítésén dolgozó nemzetközi erőknek hazai támogatói is akadnak. Így nem véletlen, hogy az elmúlt napokban az ellenzéki politikusok és az őket támogató sajtótermékek attól voltak hangosak, hogy a Soros-terv elleni kormányzati kiállás gyűlöletkeltő és nincsen semmilyen realitása.

Úgy tűnik nyeregben érzik magukat az ellenzéki politikusok és már nem is leplezik a Soros György melletti kiállásukat. Hajdu László, a XV. kerület Gyurcsány-párti polgármestere például azt írta egy Soros Györgyhöz köthető internetes portálnak, hogy a közeljövőben olyan rendeletmódosítási javaslatot terjesztek a képviselőtestület elé, ami »megtiltja a gyűlöletkeltő plakátok kihelyezését«, így próbálva ellehetetleníteni, hogy a Soros-tervről szóló plakátok ne jelenhessenek meg. 

Mindez azt jelenti, hogy a hazai ellenzéki politikusok – teljesítve a külföldi elvárásokat – most már nyíltan beálltak Soros György mögé és a választási kampányban igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy megbukjon az a kormány, amelyik igyekszik megakadályozni a Soros-terv végrehajtását.”

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/125849