Kövér: Ez a választás nemcsak arról szól, hogy megtudjuk-e őrizni az elmúlt nyolc év eredményeit

2018. február 23. 22:08

Nemcsak az elmúlt nyolc évének eredményeinek megőrzése a választás tétje, hanem az is, hogy sikerül-e Magyarországnak továbbra is bástyaként védelmeznie az európai keresztény, kulturális értékeket – ez Kövér László mondta pénteken.

Nemcsak az a tétje a közelgő választásnak, hogy meg tudjuk-e őrizni a kormányzás elmúlt nyolc évének eredményeit, hanem, hogy sikerül-e Magyarországnak továbbra is bástyaként védelmeznie az európai keresztény, kulturális értékeket – mondta az Országgyűlés elnöke Kiskunlacházán, pénteken, egy fórumon.

Kövér László a Kisgazda Polgári Együttműködés A magyar vidék jövője agrárszakmai fórum elnevezésű rendezvényén arról beszélt, hogy a közelgő választás tétje sokkal nagyobb, mint eddig bármikor, mivel Magyarország bástyája lett a visegrádi négyekkel együtt annak a világméretű küzdelemnek, amelynek harctere most Európa lett, és aminek a tétje, hogy megőrizhetjük-e Európa kulturális, keresztény, nemzeti kultúrákra felépülő jellegét.     

Hozzátette, hogy ez tette naggyá a kontinenst, és most az a tét, hogy megőrizhetjük-e Magyarország etnikai, kulturális karakterét. 

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/125631