A választás tétje lett: RTL Klub, Index…

2018. február 23. 08:51

Jámbor András
Mérce

Hiába tudod, hogy igazad van, ha rajtad kívül erről senki se értesül.

„Ha pedig létrejön egy ilyen brutális médiafölény, akkor az igazság még kevésbé válhat a tömegek valóságává. Hogy ez mit jelent?

Hiába tudod, hogy igazad van, ha rajtad kívül erről senki se értesül. Hiába tudod, hogy x y korrupt, vagy becsapott téged, igazságtalanul vette el a munkád, egészségügyi ellátásod, a parkod, a gyereked játszóterét, ha ez nem jut el tömegekhez, és válik tömegek valóságává, akkor a te kis személyes igazságod marad. És veszíteni fogsz. Egy parkot, a munkahelyed, a pénzed, a gyereked jó oktatását vagy a tisztességes egészségügyi ellátást.

A tét tehát nem csupán az, hogy mi lesz ezekkel a távoli nagy intézményekkel, ezekkel a néha hülyeséget is író sajtótermékekkel, hanem az is, hogy lehetőséged lesz-e egyáltalán fellépni az igazságtalanság, az elnyomás, a kiskirályok ellen.

Alig 45 napunk van addig, hogy a 4 évenkénti választáson egy most is rossz helyzetben fellépjünk azért, hogy ne legyen még rosszabb a helyzet, ne legyen nehezebb majd később fellépni. Mert április 8 után, ha véletlenül tényleg elesik az Index vagy az RTL Klub, ha tényleg bedarálják a szabad médiát, már késő lesz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/125588