Ellenzéki vákuumcsapda

2018. február 22. 07:07

E buborékteremtők valamit nagyon nem értenek: a valóság fikció fölötti uralmának fontosságát a választók óriási többsége szemé­ben. Nem értik, hogy a választóknak a tényleges rezsicsökkentés tényleges rezsicsökkenés.

2018. február 22. 07:07
Lovas István
Magyar Hírlap

„És persze a válasz is: mert ezek a magyarok birkák. Hogy ugyanezen magyar »birkák« puszta kézzel miért mertek felvonulni a viperás, gumilövedékes gyurcsányi, vadállati fellépésre ösztökélt rendőrséggel szemben, az persze ilyenkor nem érdekes. E buborékteremtők valamit nagyon nem értenek: a valóság fikció fölötti uralmának fontosságát a választók óriási többsége szemé­ben. Nem értik, hogy a választóknak a tényleges rezsicsökkentés tényleges rezsicsökkenés.

Nem értik, hogy a tavalyi, 2002 óta példátlan, tizenhárom százalékos bruttó keresetnövekedés, a várható, négy százalék körüli éves GDP-növekedés, az államadósság csökkenése akkor is az marad, ha buborékgyártó balliberális »szakértőik« egytől egyig elmagyarázzák, a fizetésnövekedés az fizetéscsökkenés. Miközben szerintük a hárommillió koldus országából eljutottunk a négymillió koldus és nyomoronc országába; hogy a rezsicsökkentés az rezsinövelés, az adósságállomány csökkenése az az adósságállomány növelése, és hogy amúgy is mindent, de mindent az Európai Unió nagylelkűségének, az általános globális konjunktúrának, az időjárásnak meg a sarkon talált mannának köszönhetünk.

Mint ahogyan vákuumcsapdájukban vergődve kilencvenkilenc százalékos médiadiktatúráról beszélnek, miközben az ezt állítók szó szerint okádják hazugságaikat a számukra nyitva álló ellenzéki televíziós, internetes, napi, heti stb. médiafórumokon, azt követelve, hogy ugyanazt a valóságidegen világot ordítsák, trombitálják egyre fogyó híveik fülébe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2018. február 22. 14:17
Pista,nem próbálsz meg újra letepedni Izraelben,én támogatlak ebben!
Pinter68
2018. február 22. 11:37
A Kádár-rendszer korábban soha nem látott mértékű általános életszínvonal emelkedést hozott a magyaroknak. Lovas logikája alapján akkor a javuló életkörülmények bőven elegendőek, ahhoz hogy az Orbán-rendszerrel elégedettek legyünk és nem szükséges azzal foglalkozni, hogy egyébként az a rendszer mennyire korrupt, hosszú távon milyen károkat okoz az országnak, mennyire csorbítja a demokráciát és milyen módszerekkel teszi magát leválthatatlanná. Vagyis megerősíti, amit Orbán is mondott, hogy nem a Kádár-rendszerrel volt gondjuk, csak azokkal akik vezették. Hát, ezek miatt a barmok miatt kurvára felesleges volt rendszert váltani!
tango47
2018. február 22. 11:35
Nagy igazságokat írt le Lovas, amit az itt kommentelő droidok beírásaikkal megerősítenek.
ellenforradalmár
2018. február 22. 11:32
Látom fogyatékos vagy! A pufajkás Horn 1996-ban kötött egy 20 éves szerződést az oroszokkal, hogy mennyit és milyen áron. Az át nem vett gázmennyiséget meg a legvégén ki kell (kellett volna) fizetni. De jött Orbán, és 2 évvel ezelőtt kapott 3 év haladékot az átvételre. Ezért nem vesszük más forrásból, még akkor sem, ha olcsóbb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik