Kész elmebaj!

2018. február 22. 07:37

Több mint érdekes Dobrev Klára azon kijelentése is, hogy a Fidesz azért készülhet csalásra, mert „érzi a vesztét”.

2018. február 22. 07:37
Haraszti Gyula
Magyar Idők

„A reménytelenség gyűlöletet szít, az ellenzéktől gyűlöletre és gyűlöletkampányra lehet számítani – mondta Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédében. Az ellenzék folyamatosan igyekszik is igazolni a kormányfő szavait: minden eddiginél szánalmasabb rémhírterjesztésbe és lejárató propagandába kezdett a különböző fórumokon.

A Demokratikus Koalíció (DK) »first ladyje«, Dobrev Klára például kijelentette: a kormánypárt »érzi a vesztét«, ezért ő biztos abban, hogy áprilisban a Fidesz választási csalásokat fog elkövetni. Azt, hogy konkrétan milyen csalásokra gondol, Klára asszony nem fejtette ki, de nyilván komoly tapasztalatai lehetnek ezen a téren még abból a korszakból, amikor a férje, Gyurcsány Ferenc és elvbarátai vezették ezt az országot. Sokan emlékezhetnek például arra, hogyan utaztatták 2006-ban a romákat egyik szavazókörből a másikba a szocialista aktivisták és a helyi uzsorások.

Több mint érdekes Dobrev Klára azon kijelentése is, hogy a Fidesz azért készülhet csalásra, mert »érzi a vesztét«. A közvélemény-kutatások szerint ugyanis erre semmi okuk sincs, éppen hogy az ellenzéknek kell mindent megtennie annak érdekében, hogy megfelelő számú képviselőt küldhessen a következő parlamentbe. Ezért is megdöbbentő, amit Gyurcsány két hete mondott a szavazóinak egy fórumon. Győzelme esetére megígérte, hogy börtönbe záratja Orbán Viktort és családtagjait, elszámoltatja a kormánypárti újságírókat, miközben »amnesztiát« ígért a »megtévedt« Fidesz-szavazóknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2018. február 22. 14:54
Tehát Fletó és D Klára szerint a 13 libsi+bolsi+náci párt CSALÁSRA KÉSZÜL, mert „érzik a vesztüket”.... Köszi, EZT jó tudni. De úgy is buknak!
BőröndÖdön
2018. február 22. 14:24
Jaj,Gyula,megszólalsz az egypárti választási rendszer mellett,ehhez pofa kell!
Agnieszka
2018. február 22. 14:10
Egy szégyenérzet nélküli nő.
nyugalom
2018. február 22. 13:54
Klarika azert beszel hulyesegeket, mert erzi a vesztuket! Aktivizalta magat, de os is csak olya ostobasagokat, lozungokat rikacsol, mint a ferje! Ezek csak kivetiteni tudnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik