Megkukultak a liberális kollégák

2018. február 21. 07:09

Apáti Bence
Magyar Idők

A saját macsójukról, a saját férfisoviniszta bunkójukról napokig egy büdös sort sem voltak hajlandók leírni.

„No de vissza a magyar liberális propagandistákhoz, hiszen onnan indultunk.

A magyar média szorgalmasan tudósított erről az esetről (is), feltartott mutatóujjal oktatott, fejcsóválva leckéztetett, és próbált rendes, szobatiszta liberális demokratát faragni a bőgatyás, pálinkavedelő mucsai magyarokból. Akik macsók, végtelenül agresszívek, és akik rutinszerűen verik véresre napi rendszerességgel elnyomott asszonyaikat egy pörköltszaftos ingben, hogy aztán egy vak komondorra fogják a bűncselekményt. Teszik ezt a Soros-plakátok, Orbán Viktor és az Echo TV Keménymag című műsora miatt. Természetesen.

Azonban a saját macsójukról, a saját férfisoviniszta bunkójukról napokig – majdnem egy hétig – egy büdös sort sem voltak hajlandók leírni. És mondanom sem kell, pontról pontra ugyanezt a forgatókönyvet követték, amikor kiszivárogtak Juhász Péter egészen elképesztő cselekedetei. Juhász Péterrel nagyon óvatosan kell bánni, mert egy rossz rag miatt hajlamos leperelni az emberről a gatyát is, ezért csak annyiban részletezném az ügyét, hogy valakik olyan bírósági periratokat szivárogtattak ki a sajtónak, amelyek ha igaznak bizonyulnak, akkor nem állunk messze a valóságtól, ha kijelentjük, hogy Fülöpháza nőverő volt polgármestere valóságos Mahatma Gandhi Juhász Péterhez képest.

És akkor pár szót erről a bizonyos szivárogtatásról. Amióta létezik sajtó, létezik szivárogtatás is. A sajtó pedig örömmel szivárogtatja tovább a szivárogtatást. Ez teljesen normális és megszokott dolog. A szivárogtatók szivárogtatnak, a sajtó pedig megírja a lezárt borítékokban kapott információkat. Így működik a sajtó. Pontosabban így működött, amíg Soros és Simicska rá nem tette a mocskos mancsát. A két milliárdos tevékenységének hála a ballib sajtó elvesztette sajtó jellegét.

Az Origón megjelent terjedelmes írás arról számol be, hogy Juhász Péter a periratok szerint megverte, begyógyszerezte, majd a lakásában fogva tartotta előző élettársát. Az ügyről most hallgató ballib sajtó viszont örömtüzeket gyújtva, petárdákat robbantgatva, kalapját az égbe dobálva ünnepelne az utcán, ha teszem azt Németh Szilárdnak lenne egy hasonlóan botrányos válási ügye. Vegyünk egy mély levegőt, álljunk meg egy pillanatra, tegyünk le mindent a kezünkből, üljünk le és gondolkodjunk el, mi történne abban az esetben, ha olyan bírósági iratokat szivárogtatna ki valaki a ballib Simicska-sajtónak, amelyekben egy fideszes politikus viselt dolgai lennének részletezve. Például hogy bezárva tartotta, majd órákig verte a feleségét, a gyerekei előtt drogozott, vagy hogy anyagi bizonytalanságba, elnyomó, bántalmazó kapcsolatba kényszerítette.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/125453