Lufikommunisták

2018. február 20. 06:52

Nem csak lufikkal, elképesztő fenyegetésekkel és beválthatatlan ígéretekkel is dobálózott a hét végén Gyurcsány Ferenc.

2018. február 20. 06:52
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Nem csak lufikkal, elképesztő fenyegetésekkel és beválthatatlan ígéretekkel is dobálózott a hét végén Gyurcsány Ferenc, akinek tragikomikus, a személyi kultusz egészen nevetséges eszköztárát felvonultató kampánynyitóját követően első dolga mégis az volt, hogy egy jó nagyot rúgjon Karácsony Gergelybe. Vagyis nem másba, mint a »változás szövetségének« miniszterelnök-jelöltjébe, a DK-partner szocialisták sokadik reménységébe, a nullaszázalékos támogatottságú P ellenzéki szavazók körében kétségtelenül népszerűnek számító társelnökébe. A kioktató, »ülj le fiam, egyes« hangvételű kommüniké szerint ugyanis Karácsony hiába kezdeményezett március 15-re közös »kormányváltó« megmozdulást, Gyurcsányék már az egészet lebeszélték előre, sőt, még a Karácsonynak hevülten tapsikoló szocik is tudnak róla. Csakhogy az »arcnak«, vagyis a reménybeli balos választási győzelem esetén a miniszterelnöki székbe szánt figurának ezek szerint nem szóltak. Ennek alighanem az az oka, hogy az immár tízszázalékos parlamenti bejutási küszöb miatt súlyos ballasztnak is tekinthető »idegenlégióstól« nem holmi operatív ténykedést, programalkotást, okoskodást, hanem valójában csupán kedélyes bájvigyort várnak, no meg látványos kampányfotókat Kunhalmi Ágnessel és Molnár Gyulával. A rendelés leadva.

Ráadásul az intrikusok szektájaként fungáló DK még arra is ügyelt, hogy ha esetleg Karácsony megsértődne a megalázó húzás miatt, és mondjuk nem menne el a már le is foglalt Hősök terére, akkor is ő legyen a hunyó. Azt írták, »aki a Fidesz leváltásának érdekében a demokratikus Magyarország egységet kívánja megszervezni április 8-ra, annak ott a helye a demokratikus ellenzék közös nemzeti ünnepén is«. Persze a közös listára konzekvensen nemet mondó – Orbán Viktor szavaival élve – virtigli kommunista párt nemcsak a lassan már az MSZP kortesrendezvényeit is negligáló zuglói polgármestert, hanem a március 15-i többszörös meghívóra csípőből nemet mondó LMP-t vagy éppen a hologramos megjelenést preferáló elitista ifjoncok gyülekezetét, a Momentumot is megsértette. Megjegyzendő: Fekete-Győrék legalább elismerik, amit a többi veszekedő törpe- és kispárt nyilvánosan nem tesz meg, nevezetesen azt, hogy további négy ellenzéki évre készülnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. február 20. 15:44
Fletó agya egyre jobban elborul. Lassan közveszélyessé válik.
péterx
2018. február 20. 13:49
Fegyenc , ő Fegyenc...
zakar zoltán béla
2018. február 20. 12:14
Rángógörcsösek és őrültek: GebyBoesme
Antigoné
2018. február 20. 10:15
Az egész "amerikai stílusú" hajcihő nevetséges volt, mit maga a Féleszű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik