Beindult a hazugsággyár

2018. február 20. 12:21

Hamar beigazolódott azok félelme, akik úgy látták, hogy minden idők leggyomorforgatóbb kampánya következik.

2018. február 20. 12:21
Jakab Árpád
Magyar Idők

„Sajnos nagyon hamar beigazolódott azok félelme, akik úgy látták, hogy minden idők leggyomorforgatóbb kampánya következik. A szombaton hivatalosan is elstartoló választási csörte előestéjén a Demokratikus Koalícióhoz közeli közösségi oldal által elkövetett gyűlöletkeltésre azonban nehéz szavakat találni. Már az is elkeserítő, hogy majdnem 37 ezer kedvelője van a Ne szavazhasson, aki SOHA nem élt itt elnevezésű Facebook-oldalnak – sajnos a több évtizedes agymosást egyesek még mindig sikerrel űzik, és még mindig van táptalaja a durva hazugságokon alapuló manipulációnak.

Az említett oldalon péntek este megjelent egy bejegyzés. Az már önmagában is beszédes, hogy az oldal működtetői lopott fotót használnak, az viszont égbekiáltó, hogy a fényképet, amely a székelyföldi Felsősófalván élő Parajdi családot (akiket Pásztor családként neveznek meg az oldalon), a szülőket és a három gyermeket ábrázolja, egy olyan szöveghez használják, amelynek minden egyes szava hazugság.

A muskátlis tornácról kikönyökölő, székely népviseletben lévő család – az oldal gusztustalanságtól sem visszariadó működtetői szerint – állítólag levélben fordult hozzájuk, amelyben azt írják: ugyan egy percet nem éltek Magyarországon, és nem is akarnak idejönni, mert jó nekik Erdélyben, mégis el fognak menni szavazni a 2018-as választásokon, hogy továbbra is kapják a pénzt a Fidesztől. Az oldal működtetői megjegyzik: »Undorító, elég a szavazatvásárlásból! Lájkold és oszd meg a képet, ha te is elvennéd a Pásztor család szavazati jogát!«

A gyomorforgató felhívásnak egyébként több mint kilencezren tettek eleget, és több százan minősíthetetlen hangnemben kritizálták a Parajdi családot, kommentálták a bejegyezést, amelynek nem mellékesen egyetlen szava sem igaz.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2018. február 21. 19:09
Közpénzből vásárolja az állampárt a szavazatokat a határon kívül is.
Kandeláber
2018. február 21. 17:50
A DK-ban és a Jobbikban az a közös, hogy gyűlölik a trianoni kívül rekedt magyarokat. A DK-nak a pesti lumpenprolik és a szenilis mnyugdíjasok alkotják a tömegbázisát, a Jobbiknak meg a szabolcsi és borsodi nyolcelemis falusiak.
Mindjárt
2018. február 21. 17:40
"Hamar beigazolódott azok félelme, akik úgy látták, hogy minden idők leggyomorforgatóbb kampánya következik. " Mi a fene? Megint egy vallomás a Mészáros Idők-től? Nem igazán volt szükséges mert a kommunista fidesz maffia minden idők leggyomorforgatóbb kormánya. Lopnak, lopnak és még többet lopnak. Miközben össze-vissza hazudnak az embereknek és másokra próbálják kenni mocskukat. Ha a magyar emberek felébrednek rá, hogy milyen szemetek vagytok akkor nektek végetek.
néhai Ch.Pilot
2018. február 21. 03:36
2004. december 5-én - ha a szavazatok összeszámlálásánál nem csaltak - alig több, mint másfél millió igaz magyar ember élt Magyarországon. Az eltelt 13 év alatt sokan meg is haltak közülünk. Nem csoda tehát, ha ilyesmi előfordul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik