A Trump–Putyin-összeesküvés elleni nyomozás eredménye: semmi

2018. február 19. 17:10

És figyeljük meg azt is, hogy a Trump–Putyin-összeesküvés úgyszintén teljesen hiányzik Mueller vádjai közül.

2018. február 19. 17:10
Paul Craig Roberts
Paul Craig Roberts

„Robert Mueller azokkal a vádakkal hiteltelenítette magát és az általa vezetett ruszkigate-nyomozást ma (2018. február 16., péntek), hogy 13 orosz személy és 3 orosz vállalat a közösségi médián keresztül próbálta befolyásolni a 2016-os választásokat. Szándékuk, mondja Mueller, az volt, hogy »megzavarják az amerikai politikai rendszert«. 

Micsoda patetikus eredmények egy 9 hónapos nyomozás után!

Jegyezzük meg, hogy Hillary e-mailjeinek orosz meghackelését, amiről naponta hallottunk korábban, sehogy sem találjuk Mueller vádjai közt. Annak helyét ugyanis elfoglalta »a közösségi média felhasználása a zavarkeltésre«. Mármint, tényleg! Még ha a vád igaz is volna, tekintetbe véve azt a masszív zavart, ami jellemezte az utolsó elnökválasztást, például hogy a demokraták rasszistának, szexistának és szánalmas, homofób fehér mocsoknak nevezték a Trump-szavazókat, vajon mekkora zavart tudott kelteni 13 ócska orosz a közösségi médián keresztül?

És figyeljük meg azt is, hogy a Trump–Putyin-összeesküvés úgyszintén teljesen hiányzik Mueller vádjai közül. Ő ugyanis azt állítja, hogy az oroszok zavarkeltési tervei 2014-ben indultak, ami előtt semmilyen nyoma nincs annak, hogy Trump indulna a 2017-es elnökválasztásokon. A tervek Putyinnal való kapcsolatából annyi maradt, hogy az egészet egy olyan, szentpétervári restaurátor finanszírozta, aki egyszer orosz hivatalnokok és külföldi méltóságok hivatalos vacsorájának költségeit állta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2018. február 19. 22:50
hahaha. A mandin szemléznek egy amcsit, aki éppen egy reuters cikkre hivatkozva pocskondiázza saját hazája igazságszolgátatását. csak a tények kedvéért: - nem, még nincs vádemelés. - nem, még a nyomozás sem ért véget. - igen, Trump kampánystábjából már néhányan "lebuktak" - tény, hogy az oroszok nyomták Trump mellett a kampányt, a fb-n, twitteren, s máshol is. Most már csak azt kell tisztázni, hogy Trump csapata mennyire folyt mindebbe bele. na, ezek a tények, lehet nyivogni tovább :)
zakar zoltán béla
2018. február 19. 19:07
Mindenki tudta!
balbako_
2018. február 19. 18:04
Vajúdtak a hegyek és szültek egeret.
puszika
2018. február 19. 17:53
Honjaim! Láthatjátok "szümtükkel",hogy az ámerikai libsi ellenzék semmiben nem különbözik a magyartól. A balfék az balfék marad akár magyar akár ámerikai!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik