Keresztény nemzeti zokni

2018. február 19. 07:39

Még röhögtünk Handó Tünde bírósági dresszkódján, a heti öt bugyival, kizárólag fekete, fehér vagy testszínű változatban!

2018. február 19. 07:39
Lendvai Ildikó
Népszava

„Ez az. Ezt szerettem volna mindig: friss, fiatalos és modern prémium-márka lenni. Vagy ha már nekem nem megy, akkor legalább a hazám. Mi leszel, ha nagy leszel? – »Friss, fiatalos, modern prémium-márka« – mondják majd az »egységes, határozott keretrendszerben« »átfogóan megújított« divatú fiatalok. Már aki még itthon van, de a többinek úgy kell: sosem tudják meg, mi van az ötéves divattervben, csak bóklászhatnak magukra hagyottan London vagy Berlin farmerárusai között.

Minket itthon már fokozatosan rá is hangoltak az új korszakra. És még röhögtünk Handó Tünde bírósági dresszkódján, a heti öt bugyival, kizárólag fekete, fehér vagy testszínű változatban! A sajtónak volt képe az úttörő kísérletet »bugyi-gate«-nek csúfolni. Pedig onnan tudtam meg először, milyen az igazi keresztény-nemzeti szellemű zokni az »egységes arculatot« célzó ajánlás szerint. A pamutzokni csakis fekete, a harisnyanadrág és a bokafíx pedig fekete vagy testszínű. Nix ugribugri. Ja! És nyilván íratlan szabály az is, hogy valaki jót kaszáljon rajta. Kíváncsian várom az állami vállalat vezetőinek és szerződő partnereinek megjelenését. Tudok pl. néhány szép, fiatal luxusfeleséget a politikai bizalmasok köréből, akik máris a szépségiparban vállalkoznak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2018. február 19. 23:26
Lendvai Ildikó - Ateista nemzetközi kapca. Hát így valahogy... :-)
fogas paduc
2018. február 19. 15:54
Jancsi és egy nem testvér Juliska beszélgetnek az erdőben. Ha tudtam volna, hogy még szűz vagy, akkor nem siettem volna annyira! -Juliska - Ha tudtam volna, hogy ennyire heves leszel, akkor levettem volna a harisnyanadrágom.....
fogas paduc
2018. február 19. 15:52
Jaj, kedves Ildikóka! Tetszett volna inkább csöndben maradozni!
Peter8811
2018. február 19. 15:40
Anya csak egy van. Az iskolába dolgozatot írnak Anya csak egy van címmel, Mórickának a dolgozata így kezdődött: Anyám beküldött a spájzba, hogy hozzak ki két üveg baracklekvárt, én kiszóltam neki, anya, csak egy van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik