A Soros-hálózat teljes össztűz alá veszi Magyarországot

2018. február 19. 18:39

A Soros-hálózat láthatóan minden nemzetközi kapcsolatát beveti és teljes össztűz alá veszi Magyarországot.

2018. február 19. 18:39
Fidesz-frakció
MTI OS

„A Soros-hálózat láthatóan minden nemzetközi kapcsolatát beveti és teljes össztűz alá veszi Magyarországot, mert jelenleg hazánk és a magyar kormány a legnagyobb akadálya a Soros-terv végrehajtásának. A Stop Soros ellen tiltakozók között szép számmal vannak azok, akik Soros György pénzéből a migrációt szervezik és támogatják, annak ellenére, hogy a magyar emberek többször is nyilvánvalóvá tették, nem akarják, hogy hazánkból is bevándorlóországot csináljanak. Meg akarják akadályozni, hogy a magyar Országgyűlés megvitassa és elfogadja a törvénycsomagot, amelynek egyetlen célja, hogy szigorúan lépjen fel mindenféle migrációt szervező, támogató és finanszírozó tevékenység ellen. Több most is tiltakozó szervezet kezdettől fogva támadja a kormány bevándorláspolitikáját és követeli a határzár lebontását.

Helyezzenek bármekkora nyomást is Magyarországra, a Fidesz-KDNP támogatja a Stop Soros törvénycsomagot, mert nekünk Magyarország az első.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2018. február 20. 15:21
Igen, tudjuk. Kedvenc gyermekét, a Fideszt használja eszközül. "A Soros-hálózat teljes össztűz alá veszi Magyarországot"
gudmen
2018. február 19. 23:44
április 9.-en minden megoldodik...
holder
2018. február 19. 23:40
Az Soros által működtetett Anti-Stop Soros Hálózat globális szervezkedéséről minél előbb tájékoztatni kell (akár levélben) a magyar embereket és meg kell duplázni a Stop Soros plakátok számát, mi több - ezekben a külföldi országokban is ugyanúgy plakátokon kell tájékoztatni mindenkit Soros terveiről !
Wazav
2018. február 19. 23:31
https://www.youtube.com/watch?v=z1zkA8KFdY8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik