Fidesz: A választás tétje, hogy megőrizzük Magyarországot magyarnak

2018. február 19. 12:30

„Nekünk Magyarország az első” szlogennel indít kampányt a Fidesz.

2018. február 19. 12:30

A Fidesz szerint a 2018-as választás tétje, hogy megőrizzük Magyarországot magyar országnak, vagy pedig hazánk is bevándorlóországgá válik – mondta Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Bejelentette azt is, hogy „Nekünk Magyarország az első” szlogennel megindítja kampányát a Fidesz.

Hidvéghi Balázs elmondta: hétfőtől a Fidesz több tízezer aktivistája indul el, hogy összegyűjtse az egyéni jelöltek indulásához szükséges támogató aláírásokat, és az a cél, hogy minden háztartásba eljussanak. A jelöltjeikről szórólapokat juttatnak el minden postaládába, emellett telefonon, e-mailben is megkeresik támogatóikat, és közterületi reklámokkal is megjelennek.

A politikus hangsúlyozta: a Fidesznek Magyarország az első, mindent meg fognak tenni, hogy megvédjék az országot, megakadályozzák a „Soros-terv” végrehajtását és a betelepítéseket.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
frivol824@gmail.com
2018. február 19. 17:16
Nekünk Magyarország PÉNZE az első. Na, így már pontosabb!
3M..
2018. február 19. 17:16
Újabb hazugságon kaptuk a kormányt. A 20.000 kötvényes és a muszlimok betelepítése éppen az ellenkezőjéről tanúskodik. Bár lenne már végre egy olyan nap, vagy napszak, amikor a Fidesz nem hazudik ordasat. Szebb Jövőt!
Tidal_wave
2018. február 19. 14:39
A DK jelszava meg lehetne: Szolidárisak vagyunk a külföldiekkel!
liberálzöld.
2018. február 19. 14:27
Fidesz: A választás tétje, hogy megőrizzük Magyarországot ... magunknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik