Magyarország és kultúránk megvédése a választás tétje

2018. február 19. 09:05

Deák Dániel
Figyelő

Orbán Viktor az egyetlen olyan politikus Magyarországon, akinek sikerül a napi politikai csatározások szintje fölött álló beszédet tartania.

„A mostani beszéd is jól példázta, hogy Orbán Viktor az egyetlen olyan politikus Magyarországon, akinek sikerül a napi politikai csatározások szintje fölött álló, nagyobb távlatokon átívelő beszédet tartania. Így egyedüliként képes a globális folyamatok átfogó bemutatására, mely már szinte kötelező része a kormányfő felszólalásainak. Ennek középpontjában a keresztény kultúra megvédése állt, melyet a migránspárti nyugati politikai elit és hazai társaik egyaránt veszélyeztetnek.

A korábbi választásokkal ellentétben most nem a belpolitikai ellenfelek a legerősebbek, hanem azok külső ellenségek, akik Magyarország önállóságának korlátozásán és döntési jogának elvételén dolgoznak.

Mivel a Soros György befolyása alatt álló brüsszeli intézmények és az ENSZ egyre erősebb nyomást gyakorol Magyarországra, minden eddiginél keményebb választási kampányra kell felkészülni, melyben az ellenzéki pártok ezeknek a külföldi erőknek hazai szószólói lesznek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/125343