Vandalizmus a törvényesség ellen

2018. február 19. 13:47

Az ellenzéki politizálásban az igazság és a valóság nem mindig a leglényegesebb dolog.

2018. február 19. 13:47
Budai Tamás
Magyar Idők

„Az ellenzéki politizálásban az igazság és a valóság nem mindig a leglényegesebb dolog, mondhatnánk. Amellett persze ne menjünk el szó nélkül, hogy a közhangulat ellenzéki hergelése odáig fajult, hogy egy Gulyás Márton nevű politikai bajkeverő és csekély csőcselék csapata aljas módon megtámadta az ÁSZ műemléki védelem alatt álló budapesti székházát, összefestékezve a homlokzatot.

A vandál akció­val milliós kárt okoztak a nemzeti vagyonban, amit nyilvánvalóan az adófizetőknek kell megfizetniük. Beszédes, hogy a törvénysértésen csípett ellenzéki pártok egyike sem tiltakozott az esztelen rombolás ellen. Sőt Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje még őszinte sajnálatát is kifejezte, hogy nem vehette ki a részét az ordenáré vandálkodásból. Úgy vélte: egy több mint 150 éves műemlék középület megrongálása belefér, ez a normális véleménynyilvánítás része.

Hatalmas sivalkodást csaptak tehát a törvénysértő ellenzéki pártok, az sem igazán zavarta őket ebben, hogy kiderült: a tiltott pártfinanszírozásból fakadó szankciókat csak jóval az áprilisi választás után érvényesítik az erre hivatott állami szervek. Még a közösségi kalapozásba kezdő Jobbiknak sem kell fizetnie egy fillért sem a választásokig. Még hogy nincs esélyegyenlőség!

Az ellenzéki pártok ennek ellenére – eltérő hevességgel persze – ezután is megpróbálták eljátszani az ártatlan, üldözött bárányok szerepét, és kitartottak amellett, hogy az égvilágon semmilyen törvénysértést nem követtek el. Persze aki veszi a fáradságot és átfutja az ÁSZ honlapján megtalálható nyilvános jelentéseket, homlokegyenest más következtetésre jut. Sommásan mondjuk úgy: az ellenzéki pártok gazdálkodása évek óta hemzseg a szabálytalanságoktól és törvénytelenségektől.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2018. február 19. 15:17
Gulyás Márton? Az meg (felidézve elvtársa beszólását) ki a f@szom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik