Magyarország az első!

2018. február 19. 15:03

„Nekünk Magyarország az első.” Ebben a mondatban minden benne van, ami az elmúlt nyolc esztendőt jellemezte, ami az újabb négy évet jellemezheti.

2018. február 19. 15:03
Bertha László
Origo.hu/888

„»Nekünk Magyarország az első.« Ebben a mondatban minden benne van, ami az elmúlt nyolc esztendőt jellemezte, ami az újabb négy évet jellemezheti, valamint az, ami megkülönbözteti őket a többi párttól, melyek feladták, vagy sohasem szolgálták a nemzet érdekét. Mindez különösen fontos egy olyan világban, ahol napjaink külpolitikájában farkastörvények uralkodnak. Csak az a nemzet lehet sikeres, csak az a nemzet maradhat meg, amely képes kiállni saját érdekeiért, és nem fél megvédeni az igazát.

Ahogyan a miniszterelnök mondta, Magyarországon süllyesztőbe került a politikailag korrekt beszédmód, a brüsszeli euróblablaként említett semmit mondás kultúrája, valamint a liberális szépelgés. Budapesten Brüsszellel vagy Berlinnel ellentétben a világos beszéd a divat. Ez különböztet meg minket másoktól.

De vannak persze olyanok, akiknek mindez nem tetszik. Vannak olyanok, akiknek útjában állunk mi, magyarok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2018. február 19. 23:43
Nekünk Magyarország az első. Teljesen véletlenül lapátolunk ki milliárdokat offshore-paradicsomokba, megkárosítva a magyar államot. Egészen véletlenül árazunk túl majdnem minden közbeszerzést. Eszünk ágában nem volt sok tízmilliárd forintot mondjuk az egészségügy javítása, a határon túli magyar kultúra megóvása vagy a megalázó tanári fizetések emelése helyett a kamu kommunikációra költeni (lásd befogadásellenesség kontra titokban befogadottak, lásd egyértelmű hazudozás a kerítésről). Szándékunkban sem állt súlyos közpénzeket haveri sportegyesületekbe terelni. Nem akartuk, csak egészen véletlenül így alakult. De azért hadd kapjunk megint kétharmadot, jó? (Írom ezt egyébként úgy, hogy a fent nevezett polkorrektségtől és művelőitől, a ballib oldaltól hányingerem van.)
zakar zoltán béla
2018. február 19. 19:00
SE több!
repulok
2018. február 19. 18:54
Ez a jelszó egyszerű átemelés Woodrow Wilson-tól, amit Trump is sikerrel ismételt, vagyis ,, America first ''. Hatásos az biztos... Most vén fejjel, már megengedő vagyok az iskolai, hazafias neveléssel kapcsolatban. Nekem régebbebben furcsa volt, hogy Amerikában egyes családoknál szokás volt reggel munkába-iskolába menet felhúzni a ház előtt álló árbócra a nemzeti zászlót, miközben a himnuszt éneklik. Ma már ez is belefér...
puszika
2018. február 19. 17:09
INTERNÁCIK!! TORKOTOKON AKADT MAGYARORSZÁG!!! NYUGATI SEGGEK NYALÁSA NEM AZONOS A HAZASZERETETTEL!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik