Gyurcsány és az RMDSZ

2018. február 17. 13:28

Ferenc „testvér” minden határon kívüliek számlájára megeresztett ellenséges kirohanása által az RMDSZ malmára hajtja a vizet. Ezt is megértük.

2018. február 17. 13:28
Szentgyörgyi László
Erdélyi Levelek

„Ma úgy fest, hogy a Fidesz változatos módszerekkel igyekszik ugyan befolyást gyakorolni az RMDSZ-re, ennek ellenére a »szövetségben« tovább élnek a régi beidegződések, sokakban tovább él a zsigeri elllenszenv a magyar polgári erők, sőt annak vezetői ellen. Amit a Fideszben érzékelnek ugyan, de úgy tesznek, mint akik nem vesznek tudomást róla. Másképpen: tudom, hogy tudod, hogy tudjuk…

Ebben a helyzetben Gyurcsány minden RMDSZ-t érintő elmarasztaló kritikája, vádaskodása a »szövetség« állásainak megszilárdulásához járul hozzá, mind maradék erdélyi választói körében, mind a Fideszhez fűződő kapcsolatában. Ne feledjük: ellenségem ellensége a barátom.

Következésképpen Ferenc »testvér« minden határon kívüliek számlájára megeresztett ellenséges kirohanása által az RMDSZ malmára hajtja a vizet. Ezt is megértük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apika2
2018. február 17. 17:16
...én sajnos kevéssé ismerem erdélyi testvéreink mindennapjait. Azt szomorúan látom, hogy saját ügyeikben se igen mennek el szavazni - alacsony a részvétel részükről a választásokon... Ezért tartom hisztinek a Fletó félék mondatait... ...ja, és nem jött húsz milla román se..
Antigoné
2018. február 17. 15:25
Ez is csak azt mutatja, hogy a Féleszű nemcsak degenerált erkölcsű, hanem rossz politikus is.
zakar zoltán béla
2018. február 17. 14:32
Hopp! -//- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!boesme-eszme
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik