Pillanatfelvétel Európáról

2018. február 17. 14:02

Éppen ezért ideje kimondani, jó hangosan, hogy a régi európai rasszok és a régi európai értékek hordozói nem tűrik tovább a homo soro-­sensust!

2018. február 17. 14:02
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Hibát halmoztunk hibára, és nem jutott eszünkbe, hogy a kommunista embertípust már felváltotta a Soros-féle embertípus, a homo sorosensus, akinek már nincs nemzeti identitása, vallási identitása, családi kötődése, odavan a nemi identitása is, helyette 72-féle genderben válogat, és ennek az ember(?)típusnak nem szabad fehér, keresztény európai embert mutogatni, aki ráadásul boldog. (Na ugye! Megmondták a kommunisták, hogy egyszer még visszasírjuk őket. Hát, magam sem hittem volna…)

Ez az új embertípus nem tolerálja a régi európai rasszokat, sem a régi európai értékeket.

Éppen ezért ideje kimondani, jó hangosan, hogy a régi európai rasszok és a régi európai értékek hordozói nem tűrik tovább a homo soro-­sensust! Nem olyan nehéz kimondani, viszont roppant felszabadító, olyan, mint a víz alól feljőve az első mély, egészséges lélegzet. Próbálják csak ki: »Nem toleráljuk tovább ezeket az idióta gazembereket!«

Nem toleráljuk tovább, mert most már nem csupán sivárrá és rettenetessé, hanem életveszélyessé tették a világunkat. Mert odaát, Amerikában a floridai lövöldözőről éppen a jobboldali sajtó derítette ki, hogy demokrata szavazó volt, ó, istenem, tényleg ez a lényeg!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tartarossz.blog
2018. február 24. 15:38
A kapitalizmus jelensége, mint az emberiség súlyos involuciója, az ember egyed és törzsfejlődésnek a válsága, a kapitalaista társadalom zsákutcája és legfőbb szimptómája a válságnak: a homo orbanicus pártidióta hordák. Az elmúlt 29 év egyet igazol, a kapitalizmus egy nem működő rendszer aminek fenntartásához igen költséges és hatékony agymosóberendezések és propagandagépezet szükségeltetik.
tartarossz.blog
2018. február 24. 15:14
A szocialista embertípus alapvető értéke a proletár-tradicionalizmus szemszögéből nézve a valós szabadságon, a legmagasabbrendű szabadságelveken alapulnak. Míg Európát közel 400 éve nyomorítja az akkor feltörekedett burzsoázia kasztja, amely képtelen volt az önmeghaladásra, amint Hamvas írja a primordiális emberről, hogy az még létezik a mi korszakunkban is, és a költő az egyedüli embertípus, aki a temenosz lángját még őrzi, tehát a szakrálissal való közvetlen kapcsolatben él. Úgy a proletár embertípus a közvetlen előzménye a kasztok nélküli társadalomnak, így a proletárok soteriológiai küldetése, nem a saját osztályuk igenlése, azo kmások fölébe helyzése, a proletárdiktatúra csak egy időleges átmeneti állapot, amíg az emberiség kinövi gyerekbetegségit így társadalmi értelemben a kasztok feletti embertípus útjának egyengetése a proletáriatus küldetése, a burzsoázia öncélú és kártékyon, a homo proletariatus pedig a szocializmus evolúciós feltételeinbek övetkeztében és saját habitusától fogva is önzetlen, hiszen a világi javak birtoklása és a harácsolás tőle messze van így az nem társadalmi célja.
küllő
2018. február 18. 12:06
Bértalpnyaló bunkó bayer elvtárs! Ennek sosem lesz vége. Addig egészen biztosan nem, amíg a hozzád hasonló szerecsenmosdató, fizetett pártfogók egyenlőségjelet tesznek két millió fideszes szavazó és a magyar nemzet között. Amíg a jó és a rossz erkölcsi kategóriák között a magadfajták tesznek igazságot valahányszor valami irdatlan nagy disznóságról el kell terelni a figyelmet. Minden hétre jutni fog egy adag védhetetlen mocsok, amit neked kell tisztára mosni. Számodra ennek akkor sem lesz vége, ha a földkerekségről eltűnik ez a borzalmas balliberális népség. Úgyhogy inkább csak annyit mondanék, hogy ballib s@ggfejnek lenni valószínűleg keserves lehet, de álkeresztény, álkonzervatív, áljobboldali talpnyalónak lenni sem lehet egy leányálom. Azt hiszem ennél már csak konkrétan Bayer Zsoltnak lenni gusztustalanabb
duzur
2018. február 18. 10:04
Szép is lenne, ha az Európai történelem nem vérben úszott volna az évszázadokon át. De kétségtelen, hogy egyre fejlettebb fegyverekkel folytak a harcok, miközben Afrikában még primitív eszközökkel öldököltek. (Mindaddig amig be nem indúlt a zsíros fegyver-export-import a távolba is.) De eszemágába sincs ignorálni Európa szellemi termékeit. Kár, hogy majd minden el lett túlozva, ami bizonyos fokig, mindnyájunk büne is. Általában a mértékletesség, sajnos nem erössége az embereknek. Pedig az a kulcs az elégedett élethez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik