Akik megváltoztatnák a valóságot

2018. február 05. 16:33

A posztmodern nemzedékkel elhitették, hogy a fantáziák világa valóságos.

2018. február 05. 16:33
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Mandiner

A non-bináris aszexuális, genderfluid és ciszhetero szörnykifejezések és helytelen használatukért járó boszorkányüldözések világában a legfontosabb dologról feledkezünk el, miközben gúzsba köt minket a politikai korrektség. A pc világa ma már egyet jelent a hazugsággal és az erőszakosan feminizált társadalom fantomképeivel. Kitalálták ezeket a fogalmakat, hogy tabusíthassák az igazán fontos kérdéseket,

azzal az érvvel, hogy egymás érzéseit bántani nem szabad.

Amíg a nemzetközi baloldal a nemzetiségi kisebbségek jogigényléseit képviselte, addig a megcélzott csoportjaik legalább releváns, létező közeget alkottak. Magyarán a valóság talaján mozogtak. Aztán egy huszáros vágással újat léptek, és úgy gondolták, a továbbiakban segítségre szoruló, saját identitásukkal küszködő embereket fognak kihasználni a hatalomra kerüléshez, vagy legalábbis a közéleti, társadalmi napirend, agenda meghatározásához. A társadalom erőszakos nevelésének hátterében csak ennyi állt.

Mi azonban nem feledkezhetünk meg arról, hogy a kár, amit okoznak, egyhamar nem megjavítható. A posztmodern nemzedékkel elhitették, hogy a fantáziák világa valóságos. Egy buta, de harcos fiatalságot fertőztek meg nem létező fogalmakkal, akik elszánt háborút vívnak a normalitással szemben a közösségi oldalak minden szegletében, és bárkit kicsinálnának, aki akár csak kételyeket fogalmaz meg az agendával kapcsolatban.

Az igazi felelős azonban mégis a nemzetközi baloldal. Számos kritikával illettem és egész tevékenységét negatívan ítélem meg, de pár dolgot kétségtelenül jól írt le Milo és ez a témakör is azok közé tartozik. Ahogy ő mondja, a baloldal és a liberálisok egyszerűen cserben hagyták ezeket az embereket. Cserben hagyták, mert arra ugyan képesek voltak, hogy az ő egyéni problémáikat betagozzák hetvenvalahány és azon is túljutó gendertípusba, de arra már nem voltak képesek, hogy a valóságot is megváltoztassák. A biológia és az emberi test ugyanis makacsul ragaszkodik a normalitáshoz, nem követi az elmebajos direktívákat. Ezért hiába kínál a baloldal megértést és elfogadást, valójában pofára ejtik őket, mert amint kimozdulnak szegények az echo-chamberből, azzal szembesülnek, hogy hazug világuk úgy omlik össze, mint Truman Burbank élete, amikor hajójával nekiütközik az égbolt hungarocell falának.

Ami pedig a közélet feminizálását illeti, az abban érhető a leginkább tetten, hogy a kényelmetlen igazságokat nem lehet kimondani, mert azok fájnak. És ami fáj, az rosszul esik.

Ezért próbálják a közélet minden szegletét safe space-szé alakítani.

Ha senki sem meri kimondani, hogy a király meztelen, talán még egy ideig kelletheti keléses testét a legszentebb tereken is.

Ezért aztán a véleményük miatt üldözendőket nem is azért támadják, mert azt mondták, amit; hanem azért, mert érzéseket bántottak meg. Az üldözés így annak szól, hogy a kimondott szavak sértőek, de nem hamisak.

Nyilvánvaló, hogy a mentális és identitásproblémákkal küszködő emberekkel a világon semmi probléma nincs. Természetes, hogy nem kell, nem szabad gyűlölni, megvetni, a társadalomból kitaszítani őket. Semmi ilyesmiről nincs szó. Segíteni kéne őket abban, hogy boldogan élhessenek.

Ehhez azonban ideje leszámolni a fantomfogalmakkal, az elmúlt években mesterségesen kitalált „nemekkel” és az édesgetés kultúrájával. Illúzióink ne legyenek, a baloldal egészen addig folytatja majd az emberek tönkretételét, ameddig a modern demokráciákban ezért realizálható szavazatszámok járnak.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gery Greyhound
2018. augusztus 14. 12:58
Engem ez a gendertéma nem érint és nem is nagyon érdekel, az viszont nagyon szórakoztató, hogy olyanok papolnak fantáziavilágba vetett hitről, akik mostanában az egész politikájukat egy beszélő kígyóval kezdődő bugyuta mesére alapozzák.
sceptical
2018. február 06. 06:47
Being normal is the new radical.
xoltan
2018. február 05. 23:32
Nos, lehet hogy a globalis baloldal valamifele alternativ gendervalosagban el, de engem jobban zavar, hogy a magyar jobboldal alternativ valosagot epit, csak igy gender nelkul. De hogy a cikkhez komolyabban is hozzaszoljak, "Nyilvánvaló, hogy a mentális és identitásproblémákkal küszködő emberekkel a világon semmi probléma nincs. Természetes, hogy nem kell, nem szabad gyűlölni, megvetni, a társadalomból kitaszítani őket. Semmi ilyesmiről nincs szó. Segíteni kéne őket abban, hogy boldogan élhessenek." Tehat amig elfogadjak a te ertekelesedet, hogy betegek, addig ok, csak hagyjak magukat meggyogyitani. A problema csak akkor all fenn, ha esetleg normalisnak tartjak magukat es elvarjak, hogy normalis emberkent kezeljek oket. Azert ehhez erdekesseg keppen hozzatesem, hogy egy szociologia eloadason azt hallottam, hogy lenyegeben minden ferfi lelki serult, mert tul koran szakitjak el oket az anyjuktol. Ha ennek csak a fele igaz, az az emberiseg 25%-a. Megsem probalja a ferfiakat eroszakkal "meggyogyitani" senki.
koronaszepe
2018. február 05. 20:41
Igen, ezek valóban fontos problémák Magyarországon, három hónappal a választások előtt. Gender, a független újságírás, meg a migrácsok. A többi már rendben van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik