Fideszbácsi hazudik

2018. február 03. 09:45

Képtelenségnek tartom, hogy ezt a nívót maga a kormánypárt még sokáig el bírja viselni. Van az a pénz, pálya, pozíció, amiért megéri benne vagy a közelében maradni, nem vagyok annyira naiv, hogy ezeket a szempontokat ne bírjam felfogni.

2018. február 03. 09:45
Gazda Albert
Magyar Nemzet

„A csúsztatás, a csűrés, a csavarás, a nettó hazudozás alap. Említhetnék harmadik, negyedik, ötödik, századik példát is. A mennyiség rég átcsapott minőségbe, szintjét és mértékét tényleg nehéz befogadni a legkonkrétabb hányinger nélkül. Persze tudom: ez is a cél. A saját tábor elszántságának fenntartása mellett – nehogy aztán belebetegedjenek szegények a rengeteg feszültségbe – az is fontos, hogy az Orbán Viktort és hadseregét elutasítók minél nagyobb hányadának menjen el a kedve mindentől. Feltevésük: ha nincs, aki hasonlóan gátlástalan ellenzéki politikát tudna csinálni – ennyire mélyre rajtuk és Gyurcsány Ferencen kívül ki süllyedne? –, és ha a finom lelkű protestálók a végletekig lebutított Fidesztől megundorodva, verhetősége esélyében már nem is reménykedve az egész elgennyesedett politikától elfordulnak, nos, akkor meg van nyerve a meccs.

Két dolog jut eszembe erről. Az egyik, hogy a »legfőbb politika« – médiafölény ide, sulykolási potenciál oda – rettentő parodisztikumának kiteljesedésével kontraproduktívvá is válhat. A kevésbé elszánt választók is elszántabbá keményedhetnek, ha abból lesz elegük mind többüknek, hogy ilyen könnyen megvezethető-átverhető hülyének nézik őket.

A másik még fontosabb. Képtelenségnek tartom, hogy ezt a nívót maga a kormánypárt még sokáig el bírja viselni. Van az a pénz, pálya, pozíció, amiért megéri benne vagy a közelében maradni, nem vagyok annyira naiv, hogy ezeket a szempontokat ne bírjam felfogni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2018. február 04. 18:06
Gizda Gazda bácsi hazudik. :-) Nem kicsit - nagyon!
ellenforradalmár
2018. február 04. 11:14
"A csúsztatás, a csűrés, a csavarás, a nettó hazudozás alap..." Akkor, most jöjjön egy másik disznó: http://mandiner.hu/cikk/20171211_gazda_albert_disznok "Na de miért és hogyan jut eszükbe e bizonyára derék magyar embereknek az aktuális parlamenti ciklus utolsó évének leggusztustalanabb szóvicce? Miért vélhetnek egy ilyen – úgynevezett – poént kifejezőnek és viccesnek? Majd végül: ki felel azért, hogy ez az egész így megtörténhetik?” Gazda, elmész te a qrva anyádba!
karajos
2018. február 04. 05:37
Gazda bácsi= szar bácsi, mit fogsz csinálni április 8 után? Simicska el fogja adni a Magyar Nemzetet, az új tulaj pedig úgy fog téged onnan kivágni, mit macskát szarni. A Népszara már megtelt hazaáruló ex Népszabadságosokkal, oda már nem fogsz bejutni. Tehát Gazda bácsi= szar bácsi, téged is hamarosan el fog érni a megérdemelt sorsod.
cutcopy
2018. február 03. 19:17
"Említhetnék harmadik, negyedik, ötödik, századik példát is" Ja, de mivel egyet sem tudsz ezért inkább azt hazudod, hogy hazudik..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik