Számmágusok

2018. január 20. 09:49

Kiss Gergely
Magyar Idők

Szó sincs arról, hogy hazánkból milliók távoztak és távoznak.

„Képzeljük el magunkban, ha az Orbán-kormány küld félrevezető számokat Brüsszelnek. Szerintem a Föld is beleremegne, akkora negatív visszhangja lenne!

Visszahúznák a sírból a magyar demokráciát, hogy újra eltemethessék, sorra tartanának sajtótájékoztatókat itthon és külföldön, még az amerikai lapok is megírnák, hogy micsoda aljasság folyik hazánkban, és feljelentések hada indulna a kormány tagjai ellen, Brüsszelben pedig azon tanakodnának, milyen eljárást indítsanak még meg.

Gulyás Márton felvásárolná a festékboltok teljes készletét, Soros álciviljei pedig megrohamoznák a Parlamentet, amit ha nem sikerülne elfoglalniuk, akkor a főváros útjain táboroznának le, meghirdetve a polgári engedetlenségi pikniket.

Hogy miért citáltam mindezt ide? Azért, mert előszeretettel támadják a jobboldali vezetést azzal, hogy aki csak tehette, elvándorolt az országból, és aki csak tudna, menne innen, de legalábbis a bőröndöket már az itthon maradtak is becsomagolták, és ha 2018-ban szintén a Fidesz–KDNP nyer, akkor uzsgyi!

Ha már a számokkal kezdtük, fejezzük be azokkal is, de most a valódiakkal. Az elérhető statisztikákból jól becsülhető, hogy mintegy háromszázezerre tehető azon magyarok száma, akik külföldön dolgoznak, közülük több mint hetvenezren a határ menti területeken élnek, ők pedig ingáznak. Tehát szó sincs arról, hogy hazánkból milliók távoztak és távoznak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/123915