Csőcselék és értelmiség

2018. január 6. 11:29

Bayer Zsolt
Magyar Idők

Heller kiengedi a karanténból a nyilas csőcseléket, rájuk üti a kóser pecsétet, Konrád pedig immáron bolsevik csőcselékként szólítja meg a masszát.

„Azt mondja éppen Konrád György Orbánról a HVG-ben:

»Rejtelmes mozgások egyszer csak oda vezethetnek, hogy a miniszterelnök, ha nem akar Nicolae Ceausescu sorsára kerülni, akkor önként elmegy valahova.«

Íme, a szemünk előtt kacsint össze a nyilasávós csőcselék a nyilas­ávós »értelmiséggel«! E nyilasávós »értelmiség« két utolsó mohikánja nekilátott, hogy elvégezze az örök munkát, amelyet még Lukács György hagyott rájuk: Heller kiengedi a karanténból a nyilas csőcseléket, rájuk üti a kóser pecsétet, Konrád pedig immáron bolsevik csőcselékként szólítja meg a masszát, s kijelöli a végső teendőt: meg lehet lincselni az ellenséget, ha az nem hajlandó magától távozni.

Ugyanis ennek a csőcseléknek és szellemi vezetőiknek mindig ez volt a lényeg. Megszerezni a hatalmat bármi áron, ha nem megy másképpen, hát lincseléssel, lámpavassal, idegen szuronyok hegyén. Ezért kell egyenlőségjelet tenni a tömeggyilkos Ceausescu és Orbán közé, ezért kell a miniszterelnököt leg…cizni, és ezért kell felmelegíteni az asszonyverő Orbán legendáját.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/123258