Steve Bannonnak semmi köze hozzám, vagy az elnökségemhez

2018. január 3. 20:57

Donald Trump
Közlemény

Mikor ki lett rúgva, nemcsak a munkáját, de az eszét is elveszítette.

„Steve Bannonnak semmi köze hozzám, vagy az elnökségemhez. Mikor ki lett rúgva, nemcsak a munkáját, de az eszét is elveszítette. Steve munkatárs volt, aki azután kezdett nálam dolgozni, miután elnyertem az elnökjelöltséget tizenhét másik jelölt ellen, akiket sokszor a Republikánus párt valaha volt legtehetségesebb mezőnyének neveznek.

Most, hogy magára maradt, Steve rájött, hogy nyerni sem olyan egyszerű, mint ahogy azt én mutattam neki. Stevenek vajmi kevés köze volt a történelmi győzelmünkhöz, melyet az ország elfelejtett férfiainak és asszonyainak köszönhetünk. Mégis, teljes egészében Steve tehet a republikánusok által több mint harminc éven át birtokolt alabamai szenátusbeli szék elvesztéséért. Steve nem képviseli a bázisomat – csak a saját érdekeit képviselte.

Steve úgy tesz, mintha háborúban állna a médiával. Miközben ellenzéki pártnak nevezi azt, azzal töltötte az idejét a Fehér Házban, hogy hamis információkat szivárogtasson ki a médiának, hogy fontosabbnak láttassa magát, mint amilyen valójában. Ez az egyetlen dolog, amiben jó. Steve-vel ritkán voltak négyszemközti megbeszéléseink, most pedig úgy tesz, mintha bármi befolyása lett volna. Ezt csak azért teszi, hogy pár, hozzáférés és hozzáértés nélküli embert átverjen, akiknek aztán félrevezető könyveket segíthessen írni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/123143