Robbantás történt egy hamburgi vasútállomáson

2017. december 18. 07:41

Robbantás történt a németországi Hamburgban vasárnap a városi gyorsvasút egy állomásán, sebesültek nincsenek. A Bild első jelentésében azt írta, hogy a robbanás révén csavarok és más apró, hegyes tárgyak terültek szét a peronon.

Robbantás történt a németországi Hamburgban vasárnap a városi gyorsvasút (S-Bahn) egy állomásán, sebesültek nincsenek. A hamburgi rendőrség Twitter-oldalán közölt információk szerint a Veddel nevű S-Bahn állomáson kora este „kisebb detonációt” okozott egy „valószínűleg pirotechnikai eszköz”, amelyet egy zacskóban a peronon hagytak.

A robbanásban megsérült egy szélfogó több üvegtáblája. A rendőrségnek egy gyanús személyről vannak értesülései, a nyomozás még tart. A Bild című lap az online kiadásában közölt első jelentésében azt írta, hogy a robbanás révén csavarok és más apró, hegyes tárgyak terültek szét a peronon. Késő esti frissített jelentésében hozzátette: még vizsgálják, hogy ezek a tárgyak a szerkezetből származnak-e. Az állomást lezárták, a rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt. Az ügyet magához vonta a hamburgi rendőrség államvédelmi osztálya – írta a Bild.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/122416