Blikk: Teljesen eltávolítják Havast az ATV-ből

2017. december 13. 13:18

Leveszi a képernyőről Havas Henrik műsorait az ATV egy friss belső döntés alapján, sőt, még azok ismétlése sem kerülhet adásba a Blikk szerint.

2017. december 13. 13:18

A Blikk információi szerint egy, az ATV székházban kedd délután egykor tartott rendkívüli megbeszélésen arról döntötték, hogy végleg menesztik Havast Henriket.

A döntésben meghatározó volt egy 2014-es videó a Hal a tortán adásából, amelyen Görög Zita felháborodva utasítja rendre a mellette ülő Havas Henriket, aki a modell állítása szerint többször hozzáért a combjához.

Az elmúlt egy hétben egymást érik a vádak Havas Henrik ellen, először Baukó Éva, majd Molnár Anikó jelentette ki, hogy a műsorvezető zaklatta őt. Az ATV hétfőn elrendelte a belső vizsgálatot, amely Havas Henrik sorsáról dönt majd. Bár ez még javában tart, a csatorna máris úgy döntött a Blikk szerint, hogy a szombati Havas a pályán helyébe a közéleti műsor korábbi verziója kerül Civil a pályán címmel, amely döntés azt is jelenti, hogy új műsorvezetőt láthatnak majd a hétvégén a csatorna nézői, a korábbi Havas-műsorok pedig meg felvételről sem mehetnek le a televízióban. 

A Blikk Havas Henriket is megkereste, ám ő szűkszavúan csak azt mondta: „Nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal. Tudom, hogy udvariatlan vagyok, de most leteszem a telefont”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 255 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2017. december 15. 15:30
Senki nem fog könnyeket hullatni ezért a disznóért. Ideje volt kivágni, mint macskát kakálni. ps: Szerintem az ATV vezetésének is terhes volt már a gusztustalan Havas és kapóra jött a molesztálási ügy.
antioxi
2017. december 14. 13:49
Egyáltalán nem számít, hogy Havas mit csinált vagy mit akart csinálni a nőkkel. Ami számít: A politikai ellenfelekkel politikai eszközökkel kell fellépni - minden eszközzel A politikában nincs kegyelem. Ez a világon mindenhol és mindig így volt. Kéretik ezt figyelembe venni. (Ld. még: A Jobbik nevű ma már bal-liberális párt lenullázása.)
antioxi
2017. december 14. 13:37
Na, még egyszer: "Egy disznóval kevesebb"
pollip
2017. december 14. 10:29
Nem kéne ennyire lenézni a nőket és azt feltételezni róluk, hogy ezrével ízlésficamuk van és mind Havast akarja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik