Kártalanítja a kormány a Czeglédy-ügy károsultjait

2017. december 13. 12:21

„A kormány fontosnak tartja, hogy az úgynevezett Czeglédy-ügyben a diákok és más érintett munkavállalók önhibájukon kívül ne szenvedjenek kárt” – írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

2017. december 13. 12:21

Döntött a kormány szerdai ülésén a Czeglédy-ügy kártalanítási folyamatáról – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI megkeresésére, megerősítve a hirado.hu információját.

„A kormány fontosnak tartja, hogy az úgynevezett Czeglédy-ügyben a diákok és más érintett munkavállalók önhibájukon kívül ne szenvedjenek kárt” – írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Ezért a kormány szerdai ülésén döntést hozott a kártalanítási folyamatról, amelynek részletei rövidesen megjelennek a Magyar Közlönyben – közölték.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apoa
2017. december 13. 21:14
Folyton a komcsik után fizetünk...
liberálzöld.
2017. december 13. 14:40
Építsenek nekik még egy Ócsát! A maffia jól keres rajta, a többi meg senkit sem érdekel.
Zokni
2017. december 13. 14:13
Ha valakit érdekel, hogy hogyan is működik a kormány tájékoztatás (az MTI), meg a kormány is, mely külön határozatot (?) hozott az ügyben: "...az Origo hírportál október 26-án kénytelen volt közzétenni: „Valótlanul állítottuk, hogy a károsultak száma meghaladja az ezer főt, a követelésük mértéke pedig megközelíti a százmillió forintot. Ezzel szemben a valóság az, hogy … a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft...” Megjegyzem, hogy az ÉN - és egyes társaim - itteni szerepeltetése is ezt az álszent sajtónyilvánosságot példázza.
winniethepooh
2017. december 13. 14:09
Bocsánat a kérdésért, de miért kell mindenkit, akit átvertek, az adófizetők pénzéből kártalanítani? Fizethetnénk a közösből a sok alvállalkozót, akit nem fizetett ki a fővállalkozó; vagy ha kölcsönadok a szomszédnak és nem adja vissza, akkor engem is kártalanít az állam? Hol a határ? Meddig kell minden simlis sarát közpénzből fizetni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik