Gyurcsánnyal közös listát akar Karácsony

2017. december 13. 14:43

A közös ellenzéki lista harmadik helyét adná Gyurcsány Ferencnek Karácsony Gergely, az MSZP kvázi miniszterelnök-jelöltje, aki a Heti Válasznak nyilatkozva elmondta: nem tartja magát árulónak, valamint kormányfő-jelölti előválasztáson küzdene meg Vona Gáborral és Szél Bernadettel.

2017. december 13. 14:43

Nem tartja magát árulónak a zuglói polgármester, Karácsony Gergely, amiért az Együtt-Párbeszéd-szövetségből kihátrálva az MSZP-lista élére ugrott, mievl az Együttel nem volt megkötött szövetségük – Karácsony a csütörtökön megjelenő Heti Válasznak adott interjúban beszélt minderről.

A politikus a hétvége óta az MSZP miniszterelnök-jelöltjének tekinthető – még ha erről hivatalosan nem döntött is egyelőre a szocialisták kongresszusa. 

A Heti Válasznak Karácsony elismerte, hogy az MSZP-ből már hónapokkal ezelőtt megkínálták a miniszterelnök-jelöltség lehetőségével, s elmondása szerint akkor azért mondott nemet, mert nem akart részt venni „Botka László kicsinálásában”. Botka ugyanakkor szerinte hibát követett el, amikor nekiment Gyurcsánynak – Karácsony a DK-elnöknek adná a közös lista harmadik helyét.

Karácsony Gergely elárulta azt is: szíve szerint nem párttestületekre, hanem a választókra bízná, hogy kiválasszák Orbán kihívóját, s szerinte még van is idő egy kormányfő-jelölti előválasztásra, amin örömmel indulna Vona Gáborral és Szél Bernadettel szemben.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2017. december 14. 10:29
Ezt a Megyó-Fodor klónbébít Feri úgy megpuccsolja, hogy már előre érzi mi a faszért ment az mszp lista élére.
atila68
2017. december 13. 18:57
Ez most komoly? Karácsony Géza akar diktálni a Böszmének?
Patterson
2017. december 13. 18:30
Mifelénk az ilyet prostituáltnak hívják.
formaegy
2017. december 13. 18:29
Karácsony az 1%-val helyeket osztogat az MSZP listáján.)))))))))))))))))))) Mit szólnak azok az MSZP-sek, akik létükkel, hűségükkel tartották a megélhetési vezetőiket munka nélkül jó megélhetésben.))) Egy Karácsony határozza meg, hogy az MSZP-s lista kikből áll.)))) Hát nem MSZP-sekből.))) Na Gyurcsány! Gondoltad volna, hogy Karácsony lábtörlője leszel? Majd Karácsony megmondja, hol a helyed.))))))) Melyik jobb neked? Botka - nem leszel listán? vagy Karácsony - megkapod a 3. helyet? Tudod miért kapod meg? Mert kellenek a Dk-s szavazatok, hogy a parazita megélhetése biztosított legyen. Köszönd meg Karácsonynak, (az 1%-os kis paprikajancsinak) hogy helyet kaptál.)))) Jujjjjjjj, de nevetek.))))) Karácsony diktál Gyurcsánynak az 1%-val.)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik