A Jobbik tüntetéséről

2017. december 13. 10:46

Lehet-e együtt tüntetni a demokráciáért egy korrupt, fasiszta párttal?

2017. december 13. 10:46
Jámbor András
Jámbor András
Mérce.hu

„De ez a párt mégiscsak egy fasiszta párt. Lehet, hogy Vona Gábor cukiskodik, meg visszavedlett polgári konzervatívba (onnan indult egyébként). Biztos, hogy a teljesen elborult Fidesztől balra áll, de azért mégiscsak a cigánybűnözőzés fogalmán jutottak be a parlamentbe. Mégiscsak a párt tagjainak száján gyakran csúsznak ki antiszemita kijelentések, mégiscsak a párt programja tele van olyan elemmel, ami nem az igazságosság felé, hanem a társadalmi megosztás felé mutat. És mégis csak az a Toroczkai László a párt alelnöke, aki a TV székház megtámadását vezette 2006-ban, aki úgy bánik egyes emberekkel, mintha állatok lennének.

Azt se felejtsük el, mi ez az ügy, ami mentén kimegyünk. Mert bármennyire is elítélendő az Állami Számvevőszék gusztustalan, felháborító, antidemokratikus műveletsora, mégiscsak arról van szó, hogy a Jobbik Simicska Lajos plakáthelyein brutálisan olcsón hirdethetett. És erre nem mentség, hogy más is ezt csinálta. Arra van most mentség, hogy ennél fontosabb ennek az ügynek az a része, ahol ellehetetlenítik az ellenzék egyik résztvevőjét. És persze jó lenne egy pártatlan vizsgálat, hogy kiderüljön, ez vajon korrupció-e, de mégis csak a tőlünk lopott pénzből Simicska Lajos adott a Jobbiknak, a Fidesz utáni új kedvenc pártjának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2017. december 14. 14:34
"a teljesen elborult Fidesztől balra áll, de azért mégiscsak a cigánybűnözőzés fogalmán jutottak be a parlamentbe. Mégiscsak a párt tagjainak száján gyakran csúsznak ki antiszemita kijelentések, mégiscsak a párt programja tele van olyan elemmel, ami nem az igazságosság felé, hanem a társadalmi megosztás felé mutat." Elemezzük Jámbor egymást követő és egymást agyonütő mondatát. "A tejesen elborult FIDESZTŐL balra áll." Miért? Mert "azért mégiscsak a cigánybűnözőzés fogalmán jutottak be a parlamentbe" Mint a FIDESZ, akitől ez a párt balra áll? Ja nem. "Mégiscsak a párt tagjainak száján gyakran csúsznak ki antiszemita kijelentések" Mint a FIDESZ? Ja, megint nem. "mégiscsak a párt programja tele van olyan elemmel, ami nem az igazságosság felé, hanem a társadalmi megosztás felé mutat." MInt a FIDESZ? Ja, nem. tehát megtudtuk, hogy Jámbor tehetegy állítás, amit a következő mondattal úgy képes cáfolni hogy észre sem veszi. A minőségi újságírás vagy pusztán az értelmi képességek deficitjét mutatta be? Ez itt a kérdés.
Toledo
2017. december 14. 11:53
Ez a fasisztázó szerencsétlen Jámbor söpörne először a saját háza táján! Semmi morális alapja nincs annak a tolvaj,társadalom züllesztő, antimagyar libsi söpredéknek ahova ő is tartozik, hogy minősitgessen, kirekesszen bárkit is!
luisbathhelena
2017. december 13. 18:03
Ha nem lenne korrupt, nem kéne tüntetni, hülye Jámbor...
Mich
2017. december 13. 17:11
"Lehet-e együtt tüntetni a demokráciáért egy korrupt, fasiszta párttal? " Már a felvetés is bűzlik...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik