A hoppon maradt nők piszkosul tudnak gyűlölködni

2017. december 13. 21:27

Egyetlen nőt se akarok megbántani, de ha a sértett nőket sorba állítanánk, a sor innen a Pozsonyi úttól elérne a Kálvin térig. Interjú.

2017. december 13. 21:27
Havas Henrik
Havas Henrik

„Korábban egy videóban azt nyilatkozta, hogy nem kap levegőt. Akkor még a Baukó Éva sztori volt. Most mit érez, hogy sorra hozzák össze különböző nőkkel?

Menjünk sorba. Szerintem elég szar munkát végeztek Habonyék. Baukó Évával és Molnár Anikóval kezdeni, az elég necces! Ha most elmesélném, hogy erről a két hölgyről mit kellett végighallgatnom múlt hétfő óta… hát, azt nem nagyon bírná el az internet. Aztán jött Görög Zita, meg egy három évvel ezelőtti műsornak a részlete. Tegnap, azaz kedd délután, már majdnem hazaértem, amikor Kisoroszi főterén néhány helyi lakos megállított. Mesélték, hogy a TV2 akart velük forgatni, a riporter a telefonján mutatta a »Hal a tortán« egy részletét, ahol Görög Zita panaszkodik, hogy én… már nem emlékszem, hogy mit mondott, csak arra, hogy tolakodónak tartotta a viselkedésemet.  A kisoroszi hölgyek elhajtották a stábot, de nem ez a fontos. A lényeg az, hogy abban a »főzőműsorban« öt napon át együtt forgattunk, Görög Zita mellett a másik női szereplő Sütő Enikő volt. Ha valaki veszi a fáradságot, hogy megnézze a műsort a Youtube-n, láthatják, hogy a két női szereplő – és ezt nem rosszindulatúan mondom – szerepet játszott. Enikő közvetlen és kedves volt, Görög Zita előadta az előkelő úrinőt, aki néha hisztizik. Engem lecseszett, az akkori élettársát úgy megsértette, hogy az otthagyta a forgatást. Na, de hát nincs ezzel semmi baj, ezek a műsorok így készülnek.

Legújabban egy egykori üzlettársával is hírbe hozták.

Igen. Tegnap este olvastam, hogy egy egykori üzlettárssal is kikezdtem. A helyzet az, hogy nekem két nőnemű üzlettársam volt, az egyik kedves kolléganőm Tarnói Gabi, aki sajnos 2006-ban meghalt, a másik a feleségem, akit meg se mertem kérdezni eddig, hogy amikor jött ki a fürdőszobából, tényleg ágyba akartam-e vinni. Aztán ma reggelre az üzlettársból üzletasszony lett. Őszintén szólva, nem sok üzletasszonnyal volt dolgom, de ha az a Hölgy szerepelt a TV2-ben, akire én gondolok, akkor azt tudom mondani, hogy egy csalódott nőről van szó, jelentsen ez bármit is.

Nem fél a nőktől?

Most délelőtt, amikor bejöttem az irodába, a titkárnőm vigyorogva kérdezte, hogy – Henrik! Az isten áldja meg! Maga csak próbálkozott, próbálkozott, de semmi se jött össze? – Na, most – nagyon szerényen – azt tudom mondani, hogy miközben minden interjú előtt elmondtam, hogy a nőkről nem vagyok hajlandó beszélni, tekintettel a mamámra, a feleségemre, meg a lányomra. Szóval, van az úgy, hogy az ember kénytelen nemet mondani a nőknek! Aztán ezek a nők, akik hoppon maradtak, piszkosul tudnak gyűlölködni. Egyetlen megjegyzésem azért volna! Pár hete a Star Magazinnak adtam interjút, és abban meséltem el, hogy mit mondtam Hajdú Péternek, amikor a témáról beszélgettünk. Szóval, azt mondtam, hogy egy normális férfi nem azokra a nőkre büszke, akiket meghódított, hanem arra, hogy mennyi nőről volt képes lemondani! Egyetlen nőt se akarok megbántani, de ha a sértett nőket sorba állítanánk, a sor innen a Pozsonyi úttól elérne a Kálvin térig.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 268 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2017. december 31. 17:49
hamvas henrik
vanádium
2017. december 29. 15:00
Kimondottan utálom Havast , de ez nem visz rá arra , hogy inkorrekt legyek vele szemben. Igen ,Havas ismertsége ,hantája ,pénze sok nőt ingerelt arra , hogy csaliként viselkedjen , Ha összejött a dolog és jó volt a nőnek ,akkor a feledés fátylát rá . Ha visszautasították vagy nem jól sült el a dolog , nem volt exkluzív a felhajtás, kevés volt a money akkor jön a molesztálás szöveg. Egyébként is a nők úgy öltözködnek ,viselkednek ,hogy egyértelmű legyen minden férfinak ,itt dugni kell sokat, sokszor és sokáig . Ha ez nem jön össze akkor sértődötten kiabálnak , erőszak , erőszak.
Budai Katalin
2017. december 27. 01:18
Kedves Havas Henrik! Nem az a baj, hogy most Önnek feszülnek egyes médiumokban, mert megpróbált jó néhány nőt a maga rettenetesen tirpák stílusában megszerezni, hanem az, hogy talán már 1 éve is annak, hogy nézhetetlenek a műsorai. Amíg a "Havas a pályán" című műsorában a nagyszerű Balogh Ákos Gergely vállalt szerepet egyedüli polgári oldali szereplőként, addig valamelyest nézhető volt a műsora, de amióta ő elment a Corvinus egyetemre dolgozni és mind a 4 szereplő Önnel együtt az internacionalista dumát nyomja, csak ránézek az atv honlapján a promóciós képre, látom a szereplők arcát és már rá sem kattintok a műsorra. Ennyi hazudozás, alpári személyeskedés, féktelen gyűlölet már nekem is sok, pedig a barátaim szerint nagy a tűrőképességem (ők soha nem voltak képesek az Ön műsorait nézni). Undorító, amit Ön megenged magának mások személyes sértegetésében. Balogh Ákos Gergely után párszor meghívta Huth Gergelyt, talán az egyetlen tehetséges "tanítványát", de addig sértegette, amíg valószínűleg ő sem vállalta tovább a biodíszlet szerepet, vagy végtelen irigységében Ön nem hívta meg többször. Így maradt Ön, Sándor Zsuzsa bírónő, az esztergomi volt polgármester asszony Tétényi Éva és az izraeli hadseregben szolgáló színész meg még néhány beugró, mind ugyanarról az oldalról, egytől egyig mind Orbán- fóbiás gyűlölködő és személyeskedő, mint Ön. Miért nem vállal olyan műsort, ahol a 4 szereplőből legalább kettő a polgári oldalhoz tartozik? Fél? Akkora egoval, mint ami Önnek van, biztosan meg tudja őket semmisíteni a nyílt színen. Vagy már senki nem vállal szerepet arról az oldalról az Ön műsoraiban, mert ismerik Önt és a borzalmas módszereit? Al Capone-t annakidején nem a gyilkosságai miatt tudták elkapni, hanem az adóelkerülési ügyei miatt. Önt most nem a nézhetetlen, pofátlanul egyoldalú műsoraiért dobták ki az atv-ből, pedig azokért igazán megérdemelte volna, hanem az egész világon végig söprő #metoo őrjöngés miatt. Nem tudom mennyire sáros Ön ezekben az ügyekben, mivel nem tartottam a gyertyát, ahogy a közmondás mondja, de azért az a sofőr által küldött vibrátor "ajándék" iszonyatosan ocsmány, mert rettenetesen ledegradáló, de bőven kinézem Önből.
gergo48
2017. december 26. 10:51
ne oruljetek a ballib megia meg var egy kicsit aztan elnez neki mindent egy ilyen jo elvtarsra szukseguk van.van neki behozni valoja kedvenc sandor bironoje azt kifogasolta n,hogy a o segget nem fogdosta.rajta henrik hozzad valo. en eleg jol ismerem kisoroszit a rac fogado kornyeken setalva ha szoba hozzuk kopnek egy nagyot.es csodalkoznak hogy az onkormanyzat ilyen modon all ki a tanarur mellett isten mentse az o tanitvanyaitol az orszagot na csa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik