Együtt: Az alelnökünk készítette a Karácsony-felvételt

2017. december 13. 21:12

Berkecz Balázs Együtt-Párbeszéd szövetség felbomlása miatti dühében először Facebook-oldalára töltötte fel azt a hangfelvételt, melyen Karácsony Gergely arról beszél, „a f*sznak hagyta magát” rábeszélni a miniszterelnök-jelöltségre.

2017. december 13. 21:12

Kiderült ki készítette azt a vasárnap kiszivárgott hangfelvételt, melyben Karácsony Gergely arról beszél, hogy „a f*sznak hagyta magát” rábeszélni a miniszterelnök-jelöltségre.

Az Együtt közleményben publikálta, hogy a nevezetes felvételt a párt alelnöke, Berkecz Balázs készítette. Berkecz a felvételt még múlt pénteken hozta nyilvánosságra saját Facebook-oldalán kevesebb mint 10 percig, de felismerve „hogy a Párbeszéd és az Együtt pártok közötti szövetség felmondása miatti csalódottság vezette csak”, hamar törölte a bejegyzést. Berkecz azt állította, a hétfői, névtelen blogon történő publikáláshoz semmi köze nincsen.

Ezután az Együtt Etikai Bizottsága eljárást folytatott le Berkecz ellen. Berkecz a vizsgálat ideje alatt önként felfüggesztette elnökségi tagságát, majd bocsánatot kért Karácsony Gergelytől.

Még a közlemény publikálása előtt Juhász Péter, a párt elnöke a Hír TV studiójában undorítónak nevezte a felvétel kiszivárogtatását, hozzátéve, hogy „ilyet még Rogán Antallal szemben sem követne el”.

(Fotó: MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2017. december 14. 09:10
Megtudtuk, hogy van legalább alelnök is.
balbako_
2017. december 14. 06:16
Szép kis társaság, a spicli és a farizeus. Megérdemlik egymást az MSZP-vel.
Negue
2017. december 14. 01:10
Aztán nem mindegy, hogy ki mit szívott, illetve szivárogtatott?
Mich
2017. december 14. 00:43
Ez volt a fütyülős idiótáknak az egyetlen jó húzása valaha...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik