Innovatív konzultáció

2017. december 12. 22:24

Most tekintsünk el attól, hogy a kérdésben megfogalmazott állítás szemenszedett hazugság.

2017. december 12. 22:24
Ugró Miklós
Magyar Nemzet

„Most tekintsünk el attól, hogy a kérdésben megfogalmazott állítás szemenszedett hazugság. Magára a kérdésre nincs az az elvetemült Soros-bérenc, amelyik igennel válaszolna. Ép elméjű ember nem ért egyet a bevándorlóknak adandó 9 millió zsebpénzzel. Ebben a formában csak a kormány által elvárt nemet válaszolhatjuk, az pedig nem a véleményünk részletes kifejtése, a kormány döntésébe való beleszólásra pedig végképp nincs módunk. A szabad véleménynyilvánításra egyetlen lehetőség marad: a kérdőívet, úgy ahogy van, egyetlen kecses mozdulattal ki kell hajítani a kukába.

Ezek után, ha a hazánkba bevándorló harmadik világbeliek nem kapnak 9 milliónyi zsebpénzt a magyar költségvetéstől, az nem a nemzeti konzultáció következménye lesz. Igaz, a letelepedésikötvény-biznisz résztvevői kapnak annyit, sőt, még többet is. Viszont abban a témában valahogy nem voltak kíváncsiak a magyar nép véleményére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. december 13. 15:42
Már megint balfácán vagy Ugró firkász!! A letelepedési kötvény HOZTA a pénzt!!!
states
2017. december 13. 09:22
Mikor veszel levegőt, Miki? Mert simicska farpofái köztudottran nagyon szorosan zárnak.
zakar zoltán béla
2017. december 13. 09:00
"MN"-Nem Ludvig!
péterx
2017. december 13. 05:53
Több helyne is kapnak "zsebpénzt" a migránsok , illetve , az eltartásuk nagyon megterheli a fogadó ország költségvetését , Kedves Ugró úr...Kívánok Önnek ép elmét .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik