LIBE-rális bukta

2017. december 11. 08:00

Tutiblog
Tutiblog

Nézve az EU mindennapos működését, talán nem is meglepő, hogy az Európát irányító politikusok számottevő része kilóra megvehető.

„Mielőtt összeesküvés-elméletet kiált a gyakorló liberális, szögezzük le: bizonyítható Soros támogatása a bizottság elé hívott civil szervezeteknél. Gondolom, nem befolyásolja a Magyar Helsinki Bizottság független álláspontját az a mintegy negyedmilliárd forintos támogatás, amit pár év alatt kapott Soros Nyílt Társadalom Alapítványától, és az önmagát függetlennek aposztrofáló Mérték Médiaelemző Műhely is csak véletlenül kapott pénzt a spekuláns hálózatától, legutóbb csak úgy mellékesen 40 ezer dollárt. Így már könnyű sipítozni, hogy az uniós alapértékek mekkora veszélyben vannak.

Cseppet sem vicces, de az főleg megdöbbentő, hogy magas politikai szinten is hasonló nótát fújnak, nem csak a Soros-hálózat által támogatott civil szócsöveknél. Nézve az EU mindennapos működését, talán nem is meglepő, hogy az Európát irányító politikusok számottevő része kilóra megvehető.

Ha lecsupaszítjuk a tényeket, két különböző álláspontot láthatunk a felektől. Egymással szemben áll a mértéktelen bevándorlást támogató és elősegítő irányzat, melyet az EP-képviselők többsége képvisel és melynek veszélyessége már többször bebizonyosodott, velük szemben pedig Magyarország és a V4-ek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/122053