A disznó, akit csak halálában értékelnek (avagy akkor most ki a soros?)

2017. december 10. 13:26

Székely Attila
reposzt

Mivel Soros György zsidó származású, egyértelmű, hogy nem is burkolt, hanem egyenesen nyílt antiszemitizmus áll a háttérben.

„Azért csak képzeljük el, hogyan születhetett a »több amerikai médium által is átvett«, valójában szóra sem érdemes, inkább ízléstelen fotó kapcsán kreált, felfújt valódi, világrengető, nagybetűs HÍR.

Pócs János kiteszi a képet. Követői látják. Valaki, akinek más dolga nincs, mint egész nap az internet előtt ülni, mindent elolvasni, mindenhová kommentelni, mindent széttrollkodni, aki azért követi akár Pócs Jánost is, mert őt ezért fizetik, nos, ő jelzi a megfelelő személyeknek, mi t látott. A jelzést bejegyzés követi az erre szakosodott portálokon, majd a bejegyzés egy kattintással a baráti szaksajtó tengerentúli szerkesztőinél landol. Ha elég érdekesnek találják a történetet, indítják is a lavinát. Innentől kezdve pedig témánál is vagyunk.

Akár egy olajozott gépezet. 

Persze, az is megtörténik, hogy kisebb fennakadások, fakockák, egyéb szennyeződések kerülnek a jól működő rendszerbe, így kreativitásunkat felhasználva adjunk némi segítséget hírgyáros barátainknak, íme. 

Mivel Soros György zsidó származású, egyértelmű, hogy nem is burkolt, hanem egyenesen nyílt antiszemitizmus áll a háttérben. Vajon a Fidesz elhatárolódik-e antiszemita (és ami ebből egyértelműen következik) rasszista, homofób, genderfóbiás, nőgyűlölő, agresszív, revizionista, szélsőjobboldali politikusától? 

Érdemes lenne utánanézni, honnan volt a disznó? Ha vették, miből tellett Pócs János fideszes képviselő barátainak erre a disznóra? Nekik még erre is futja? Itt urizálnak, miközben a nyugdíjasok szemét kiszúrják holmi tízezer forinttal! 

Milyen származású volt a disznó? Importdisznóról, vagy hazai (esetleg egyenesen mangalica) disznóról beszélünk? A disznó származásával üzeni akartak-e valakinek? 

Hogyan vágták le a disznót? Megkérték-e, hogy önkezével vessen véget életének, vagy barbár módon éles késsel legyilkolták szerencsétlent? Állatkínzásért hány év börtön is járna, hm?! 

Pócs János fideszes képviselő disznóölő barátai és azok erdélyi ismerősei között akadnak-e románok? Ha igen, miért, ha nem, miért nem?  Talán csak nem titkos összeesküvést szőnek a disznóvágás leple alatt Románia egysége ellen? Nem merült-e fel a terrorista szál a disznóvágás történetében (csak elpróbálták a kivégzést, mielőtt a valódi célpont közelébe férkőznek)?” 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/122030