Donald Trump bűnei

2017. december 07. 12:12

A demokraták és a liberális média Trump jelenlétét az ovális irodában nem pusztán ideiglenes birtokháborításnak tekintik, hanem bizonyíthatóan pillanatnyi nemzeti elmeháborodásnak, amelyből sosem fogunk magunkhoz térni.

2017. december 07. 12:12
Steve Feinstein
American Thinker

„Trump elnök vitathatatlanul bűnös az ország társadalmi és politikai normáival szemben elkövetett bűnökben. Ezek a bűncselekmények mélyek, súlyosak és megrengetik azokat az alapokat, amelyekre az elfogadható elnöki magatartás mindig is épült. Tettei és viselkedése olyan iszonyatot váltanak ki, olyan ellentétesek a progresszív doktrínáival, amit a demokraták és az általuk támogatott liberális média képvisel, hogy Trump jelenlétét az ovális irodában nem pusztán ideiglenes birtokháborításnak tekintik, hanem bizonyíthatóan pillanatnyi nemzeti elmeháborodásnak, amelyből sosem fogunk magunkhoz térni. Ha jobban szemügyre vesszük Trump bűnei közül a legnagyobbakat, levonhatjuk a tanulságot, és a jövőben résen lehetünk, hogy elkerülhessük a hasonló magatartást.

Vád: A nők hozzáférésének megtagadása a legmagasabb hivatalhoz
Ítélet: Bűnös

Trump elnök nem kapta meg az üzenetet, miszerint 2016 az első női elnök éve volt. Egy olyan korban, amikor a nemi- és kulturális tematikát az azonos neműek/transzneműek jogai, az egyetemeken történő szexuális zaklatások sorozata és a nők jogai ellen indított republikánus támadások határozzák meg, Donald Trump úgy mert tenni, mintha a nemek egyszerűen nem számítanának. Kampánya arról szólt, amit az országért tenne, és azt hangsúlyozta, amit Amerika és az amerikai munkások profitálhatnának kormányzásából.

A kampány során teljes mértékben kihasználhta Hillary Clinton hiányosságait. Lehordta a magánszektorban szerzett tapasztalat hiánya miatt, és felelősségre vonta az Obama elnöksége alatt elkövetett külpolitikai hibák miatt is.  Amikor pedig kitalálta a „szélhámos Hillary” elnevezést, miután a Clinton Alapítvány igencsak megkérdőjelezhető pénzügyei nyilvánosságra kerültek, teljesen kiverte a biztosítékot Clinton támogatóinál.

Trump jelöltként figyelmen kívül hagyta a direktívát, miszerint 2016-ban Amerika meg fogja választani az első női elnököt. Tehát bűnös a fenti vádpontban.

Vád: Felismerte, hogy az átlag amerikai igényli az erős határokat és a szigorú bevándorlási törvényt
Ítélet: Bűnös

Trump ráérzett az igazságosan kezelt bevándorlásra és a nemzeti szuverenitás visszaszerzésére irányuló nemzeti vágyakozásra. Az amerikaiak a világ legnagylelkűbb és legegyüttérzőbb népe. Jól dokumentált a segítség mértéke – legyen az nemzetközi katasztrófa vagy helyi jótékonykodás –, amit nyújtunk. Önzetlenségünk és emberi kedvességünk példátlan. Háborúkat vívunk azért, hogy másoknak segítsünk megszerzeni szabadságukat, és nem veszünk el területet vagy nyersanyagokat cserébe. Trump azt is felismerte, hogy az amerikaiak belefáradtak abba, hogy igazságtalanul kihasználják őket, különösen az illegális bevándorlás tekintetében.

Az a pénzügyi és szociális nyomás, ami egy átlagos törvénytisztelő állampolgárt arra kényszerített, hogy pénzügyi támogatást, oktatást és szociális juttatásokat biztosítson a törvényeinket megszegő, illegálisan idejövő embereknek, egyszerűen nem volt helyes. Az amerikaiak alig várják, hogy segíthessenek a rászorulókon, főleg azoknak, akik nyomorúságos helyzetben vannak. De nem akarnak segédkezni abban, hogy a nyomorúságos helyzetek megteremtődjenek, nem akarják, hogy továbbra is hülyének nézzék őket.

A nagy, gyönyörű Trump-fal – akár metaforikusan, akár szó szerint vesszük – annak felismerése Trump részéről, hogy az átlag amerikai állampolgár elvárja a kormányától, hogy az amerikai emberek szükségleteit és aggodalmait helyezze azok elé, akik megszegik a törvényeinket és sértik a szuverenitásunkat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A teremburáját
2017. december 11. 11:16
Nem veszitek észre, hogy a nagy demokratákat figurázza ki?
Graf
2017. december 10. 18:27
Vád : Trump Tel-Avivot elismerte Usrael fővárosának Bűnös.
Anonymtalan
2017. december 07. 17:08
Izrael gyűlölő zsidó, vagyis neo-antiszemita zsidó a szerző. Vagyis ismrve ezt a típust, kijelenthetjük, hogy ő is összefogást szorgalmazna a nácikkal, ha azzal esélyt látna Trump megbuktatására. Gerinctelen demokraták, akár csak a hazai párjaik.
Mindjárt
2017. december 07. 16:34
Trump megverte Hillaryt. Ez a bűne :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik