Nem a Jobbikért, hanem magunkért, a pártállam ellen!

2017. december 7. 15:58

Jámbor András
Mérce

Láthattuk, a Fidesz az ország vagyonából hogyan halmoz fel pénzt, hatalmat, médiát, hogyan uralja le az országot kormányzó intézményeket, hogyan falja fel a fékeket a demokráciában.

„Az elmúlt években láthattuk, a Fidesz az ország vagyonából hogyan halmoz fel pénzt, hatalmat, médiát, hogyan uralja le az országot kormányzó intézményeket, hogyan falja fel a fékeket a demokráciában.

Most pedig eljött az idő, hogy ezt használja is. Ebből a szempontból pedig mindegy, ki az, aki ellen ezt felhasználja. Pontosan tudjuk, hogy azért teszi, mert még több hatalmat akar a mi életünk felett. Brutális választási győzelmet akar 2018-ban.

Most pedig az történik, hogy az Állami Számvevőszék (ÁSZ), lecsap a Jobbikra, és 300 millió forintra bünteti a pártot, amit aztán le is emelhetnek a folyószámláiról. Ez az az Állami Számvevőszék, amely soha nem vizsgálta érdemben egyetlen párt költéseit sem, sőt most sem vizsgálja azokat. És bár lényegében egy számla kapcsán bizonyíték is van arra, hogy a Fidesz nem mondott igazat a 2010-es kampányköltéseiről az ÁSZ-nek benyújtott bevallásában, az intézmény mégsem marasztalta el a kormánypártot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/121907