Fidesz: Brüsszel sorozatlövést eresztett Magyarországra

2017. december 7. 15:15

„Soros György befolyása alatt lévő” Brüsszel „sorozatlövést eresztett” Magyarországra – közölte csütörtökön a Fidesz. Szerintük a jogi eljárásokat már nyíltan a politikai zsarolás és nyomásgyakorlás eszközeként használják.

A Soros György által befolyásolt Brüsszel „sorozatlövést eresztett” Magyarországra – közölte csütörtökön a Fidesz. A nagyobbik kormánypárt közleményében az Európai Bizottság döntésére reagált. Ezen döntés szerint az Európai Bírósághoz fordul az Európai Bizottság, a harmadik szakaszba léptetve ezzel egyszerre a civiltörvény, a felsőoktatási törvény módosítása, illetve a menekültkvóták elutasítása miatt Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárásokat. 

Három olyan ügyben támadta meg az Európai Bizottság Magyarországot, amelyek „mind Soros György érdekeit” szolgálják: a migránskvóták elutasítása, a „Soros-szervezetek” átláthatóságáról szóló és a „Soros-egyetem” törvényes működését előíró jogszabályok miatt.

Szerintük a támadás oka az, hogy Magyarország a „Soros-terv útjában áll”. A Fidesz közleményében arra kérte a kormányt: tegyen meg mindent, hogy megvédje a magyar embereket és a nemzeti érdekeket.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/121903