Izrael a nyugati civilizáció védelmének első vonala

2017. december 6. 18:22

Puzsér Róbert
Facebook

A zsidó állam sorsa a nyugati civilizáció sorsa, a zsidó állam szuverenitása a nyugati civilizáció szuverenitása.

„Izrael a nyugati civilizáció védelmének első vonala – Jeruzsálem pedig Izrael fővárosa. Nem hatvan éve, és nem hatszáz éve, hanem évezredek óta. Ezt nem tudomásul venni: korlátoltság és gyávaság. Az elmúlt évtizedek történelme arra tanít, hogy hibázik, aki enged az iszlám agressziónak: aki ezt teszi, az épp a terrorra és az irracionális gyűlöletre épülő politika működőképességének precedensét teremti meg – nem megoldja a problémát, hanem konzerválja és elmérgesíti.

Trump szándékainak sem az őszinteségében, sem az átgondoltságában nem hiszek – csakhogy úgy tűnik, a civilizációnknak egy pojácára van szüksége ahhoz, hogy valaki végre kimondja a nyilvánvalót. Ez nem az igazságot minősíti, legfeljebb azt a gyáva és képmutató nyugati politikai elitet, melynek tagjai nem látnak túl az aktuális tőzsdeindexen – a jóléti rettegésen kívül még soha nem éreztek semmit.

A hamis érzékenységek világában élünk, ahol el nem szenvedett traumák hazugságai röpködnek nap mint nap a fejünk körül. Jeruzsálem elismerése az egyetlen korrekt üzenet Izraelnek és az iszlám tömbnek: a zsidó állam sorsa a nyugati civilizáció sorsa, a zsidó állam szuverenitása a nyugati civilizáció szuverenitása. Az izraeli helyőrség szilárdan áll – a nyugati ember pedig megőrzi értékeit és életmódját. Jeruzsálem a mi Sztálingrádunk – és nem hátrálunk többé.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/121853