Elindult az adventi adománygyűjtés

2017. december 4. 08:52

A 1353-as adományvonalon gyorsan és egyszerűen lehet támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját. Minden 1353-as számra indított hívás vagy sms 250 forint adományt jelent.

Advent első vasárnapján elindult az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtő akciója, amelynek bevételéből egész évben segítik a rászorulókat. Az adventi adománygyűjtés hagyományait követve az ünnepi összefogás az első adventi gyertya közös meggyújtásával kezdődött, a gyertyát idén is Lévai Anikó jószolgálati nagykövet, Lehel László elnök-igazgató és Kovács Koko István jószolgálati nagykövet gyújtotta meg.

Lévai Anikó, az országos összefogásról tartott vasárnapi budapesti sajtótájékoztatón elmondta: „az Ökumenikus Segélyszervezet nem kampányszerűen, hanem tudatosan felépítve, folyamatosan, egész évben támogatja azokat, akik hozzá fordulnak”.

A december 3-i sajtótájékoztatón jelen volt Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató, a segélyszervezet jószolgálati nagykövetei, Kovács Koko István olimpiai, amatőr és profi világbajnok ökölvívó és Lévai Anikó, Orbán Viktor miniszterelnök felesége, valamint Lehel László, a szervezet elnök-igazgatója is. 

(MTI)
(MTI Fotó: Balogh Zoltán)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/121668