Robbanóanyagot találtak Potsdam karácsonyi vásárterénél

2017. december 01. 17:43

A németországi Potsdamban robbanóanyagot találtak a karácsonyi vásártérnél, a környéket kiürítették, a tárgyat hatástalanították.

2017. december 01. 17:43

A rendőrség megerősítette: robbanóanyagot találtak a németországi Potsdamban, a karácsonyi vásár területén, kiürítették a környéket. 

Frissítés: a kiürítés után röviddel a Twitteren közölték, hogy a gyanús tárgy ellenőrzött hatástalanítása sikeresen megtörtént. A Potsdamer Neueste Nachrichten című helyi lap értesülése szerint a szerkezet egy 40-szer 50 centiméter méretű postai küldeményben volt, amelyet egy belvárosi gyógyszertárnak címeztek. A rendőrséget a gyógyszertárból riasztották, kora délután, miután egy munkatárs felnyitotta a csomagot, és gyanús drótokat és berendezéseket látott meg benne.

(FAZ; MTI)

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ato boldizsár
2017. december 02. 13:04
Sokszínű lett Európa...kicsit korán jött a Mikulás, arrafelé biztos ez a szokás.
dick52
2017. december 02. 08:58
Mégis mit szoktak talalni, a vásárokon Németországban, karácsonykor?
smarton
2017. december 02. 08:35
Ha a betontömb megállítja az autókat, akkor újabb módszert találnak ki. És majd mindig újabbat. Mert békére vágynak...
egy genetikusanalattvaló
2017. december 01. 23:09
Lám hova vezet, ha nem kellő szeretettel fogadják azokat a szegény menekülteket. Frusztrálják őket mindenféle szabályokkal, törvényekkel. Meg Angela császárnő sem tartja be az ígéreteit. Még mindig menekültszálláson kénytelen lakni az a sok szorgalmas migráns dzsörneniben. Hát csodálkozhatunk, hogy ilyen konfliktuskezelési technikákat vetnek be mint a hírbeli csomag? Akár úgy is lehetne őket segíteni, hogy működőkepés eszközöket bocsájtana a rendelkezésükre a német állam. Mekkora csalódást okoztak most ezzel hatástalanítással a csomag feladójának. Ki tudja az ezzel okozott lelki sérülések még milyen elkeseredett tettre késztethetik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik